Pai normal ca sunt obsedat. Sunt jucariile mele preferate! Ce-mi mai place sa le rod! Ham ham! Funda?
Eu una nu cer funda, decat daca mi-am dat interesul foarte, foarte mult pentru o intrebare anume. Iar, cand pun o intrebare, de obicei scriu "ofer funda", pentru ca stiu ca s-ar putea ca raspunsurile sa fie mai multe sau sa vina mai repede. .
Cand ai o funda e ca si cum ai primi un `multumesc` de la cineva care ramene mereu pe contul tau.Toti ceilalti utilizatori pot vedea cum ai ajutat tu pe altii.Motivul pentru. care gasesti la sfarsitul unei intrebari cuvantul `funda` e din cauza ca persoana respectiva sa fie mai sigura ca va fi ajutata deoarece cateodata daca nu scrii funda la sfarsit nu primesti ajutor... sper ca te-am ajutat.
Deja imi place de tine-ai mare dreptate.
Probabil daca nu ar exista nu s-ar mai bate asa.
E ciudat la fiecare raspuns:funda? Parka nu ar putea trai fara ea
Dar e altfel cand vezi fundite multe puncte...esti popular etc
Dar mi se pare ciudat sincer`
Eu m-as bucura cand dau un raspuns sau un sfat cat mai bun sa imi spuna mersi.multumesc etc m-as simti mult mai implinita sa vad ca chiar l-am ajutat
Pentru ca ei incearca sa-si creasca conturile si pentru a avea cat mai multe raspunsuri castigatoare. Funda?
Okay, am inteles *atat*, dar de ce toata lumea scrie "funda :*" sau chestii de genul in intrebare? Mi se pare enervant. Dar din nou, eu sunt mental incapabil sa vorbesc in "mssngr spk", asa ca poate nu inteleg.
Hmm ce sa zic disperati ca mine
Nu am nevoie de funda! uita-te la altii cand pun intrebari dau funda dar vizualizeaza intrebarea dupa3 zile si nici o funda! pa
delevadova întreabă: