| igghi a întrebat:

De ce toata lumea cand da un rasp cere funda?

Răspuns Câştigător
| RainOfColors a răspuns:

Nu chiar toata lumea cere funda la sfarsitul raspunsului...Intradevar, cum au spus si cei care au raspuns pana acum la intrebarea ta, funda este un fel de recompensa pentru cel care te-a ajutat cel mai mult la o problema si se puncteaza cu 100 de puncte. Punctele ajuta la urcarea ta in Rank, in clasamentul TPU (vezi "Comunitatea", in partea de sus a paginii).
Intr-adevar, cu totii ne dorim sa fim recompensati dupa ce incercam sa-i ajutam pe cat posibil cu raspunsurile noastre pe ceilalti membrii TPU, insa eu una, nu consider ca aceasta dorinta trebuie sa fie exprimata in raspunsurile noastre. Daca cel care a pus intrebarea doreste sa ne dea funda deoarece a considerat raspunsul nostru castigator este mult mai placut pentru noi pentru ca, pe langa faptul ca am primit cele 100 de puncte ne-am ales si cu bucuria faptului ca am putut ajuta pe cineva.
Sper ca te-am ajutat. Succes!

5 răspunsuri:
| hideaway a răspuns:

Nu chiar toată lumea cere funda... doar câțiva.
Acei userii vor să ajungă unde au ajuns alții, dar, ei nu sunt conștienți că niciodată nu o să ajungă acolo unde vor ei, ci doar o să fie în continuare niște useri imaturi.

| LucaTheodor a răspuns:

Buna. Toti cei care au raspuns la intrebarea ta au lasat la o parte, chiar si pentru cateva momente, interesele si grijile proprii pentru a-ti oferi un sfat, o solutie, o vorba buna sau macar pentru a-ti lumina chipul cu un zambet. A alege un raspuns castigator inseamna a-ti arata recunostinta fata de cel care consideri ca te-a ajutat cel mai mult. Acesta va fi recompensat din partea TPU.ro cu 10 puncte si, in acelasi timp, va putea sa se bucure de faptul ca a reusit sa te ajute cel mai mult. A alege un raspuns castigator poate fi felul tau de a multumi pentru ajutorul primit.
Cu placere!

| Jodelle a răspuns:

Pentru ca funda este folosita pentru a marca un raspuns corect, care valoreaza 100 de puncte.

| robinasahood a răspuns:

Pentru ca funda se puncteaza mult.

| igghi explică:

Si punctele ce rol au?

Întrebări similare