| SimonaL a întrebat:

De ce toata lumea de pe TPU "fuge" dupa funda? Care sunt rostul lor? big grin ( funda laughing)) )

Răspuns Câştigător
| Damasc a răspuns:

Este doar o chestie simbolica pentru a motiva majoritatea userilor sa raspunda la intrebari.Majoritatea fac acest lucru doar pentru funda si pierd ideea de ansamblu si anume de a ajuta, ca pana la urma la asta se refera site-ul.

14 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Care "toată lumea"?

Cei care fug, fug de imaturi.
Sunt niște copii care se joacă de-a fundițe.
Dar se vor maturiza și ei, nu-i bai!

| SimonaL explică (pentru NOname):

Eu sunt noua pe TPU si asta mi-a fost impreia, ca toata lumea cere funda, si nu intelegeam de ce doresc sa aiba cel mai bun raspuns.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Nici ei nu știu de ce!
Vezi aici povestea lor: http://www.TPU.ro/intrebari-frecvente
Pa, pa.

| NoNameJunior a răspuns:

Buna,SanCa! funditele sunt un fel de,, multumesc"pentru un raspuns castigator.ele arata de cati utilizator ai fost apreciat/a printr-un raspuns.
lumea cere funda pentru ca vrea sa se dea mari in fata celoolalti:
-am... funde! ha, ha! tu ai 2! eu am mai multe.deci sunt mai tare ca tine!
nu e adevarat! poate utilizatorul respectiv nu a avut un raspuns apreciat de cel care a pus intrebarea dar asta nu inseamna ca nu este inteligent!
recunosc, si eu inainte ceream funde.dar am realizat ca este gresit.nimeni nu imi dadea si mai primeam si stupizi.
sper ca te-am lamurit! o seara funny!

| FucktheSystem a răspuns:

Sunt bune doar să te lauzi cu ele.

| Négatif a răspuns:

Păi, toată lumea ''fuge'', cum spui tu, după fundă, pentru că nu au idee ce înseamnă funda, pe TPU! Funda, înseamnă un semn de recunoştinţă celui care ţi-a răspuns corect şi care te-a ajutat. Cu mai multe fundiţe, poţi devenii expert TPU, sau poţi ajunge la stadiul de senior. Nu-ţi pot spune mai multe! Asta e tot şi sper că te-am lămurit! Multă baftă!

| Luissa123 a răspuns:

Privind situatia dintr-un alt unghi nu au nici un rost insa pentru a deveni userul anului sau sa ajungi in top 100 sau sa fi expert TPU ai nevoie de funde.mult succes!

| n1na a răspuns:

Depinde! Uneori incercam sa ajutam, poate ca nu e doar o fuga dupa funda.

| Voluntar a răspuns:

Probabil ca vor sa aiba multe puncte.big grin

| MagicSmile7 a răspuns:

Pentru ca daca mergi incet, ti-o ia altcineva. Prin funa sau vot, vezi daca i-ai fost de ajutor persoanei si in ce masura.Cei ce le cersesc au alte motive, putin mai colorate.happy

| chipicao2 a răspuns:

Habar'n-amthinking funda?laughing

| pufocila a răspuns:

Buna...eu habar nu am de ce thinking
Eu vreau sa ajut oamenii, daca primesc funda asta e o merit, dar daca nu nu ma apuc de plans...e doar o funda
Toti vor mai multe funde pentru ca ei vor concursuri si vor sa fie cei mai buni...te'ai prins tu :*
sper ca ti-am fost de ajutor :X :*

| sporu a răspuns:

Ca sa ai cu ce te mandrii si pentru puncte bineinteles, iar punctele pentru popularitate.

| ArTistuL a răspuns:

Salut, buna intrebarea, funditele le folosesti pentru a te "mandri" cu ele, ba chiar daca ai numarul maxim de fundite poti ajunde nr1(adica o funda mre si frumoasa care ti-o da TPU) dar daca ai mai multe de 1000 ajungi expert TPU(funda?laughing)

Întrebări similare