| VanillaBl a întrebat:

De ce toti sustineti "Let's do it" Romania? Din cauza ca este foarte usor sa bifati casuta?

Răspuns Câştigător
| Marius_5815 a răspuns:

Probabil ca da... daca ar fi sai scoti la curatenie pe toti care au bifatlaughing)

20 răspunsuri:
| Karinakari99 a răspuns:

Nu din cauza asta.Mulţi vrem să o susţinem.

| Tweetymrrr a răspuns:

Mulţi susţin pentru că au avut iniţiativă şi da, au participat la această acţiune, nu pentru că ar fi uşor să bifezi o amărâtă de căsuţă. Unii chiar se implică şi vor să facă şi pe alţi să se implice, pentru a încerca să schimbe ceva. Nu văd cu ce te deranjează pe tine că sunt persoane care ştiu despre ce este vorba şi susţin.tongue

| VanillaBl explică (pentru Tweetymrrr):

Dar nu ma deranjeaza. eu doar mi-am exprimat un punct de vedere. E ceva gresit in asta? la fel si pentru "Rush"- nu imi puteti spune voi ce intrebari sa pun! E treaba mea, daca va "simtiti" nu mai raspundeti, Pup

| Tweetymrrr a răspuns (pentru VanillaBl):

Nu cred că am spus că postarea ta e greşit. Pur şi simplu nu mi s-a părut o remarcă potrivită, ci mai mult o jignire la adresa celor care au acel cadran.

| VanillaBl explică (pentru Tweetymrrr):

Nu e o jignire. Eu am intrebat. Puteai sa aduci argumente cum ca tu sustii cauza din cauza ca.(motivu tau) si atat. Nu trebuia sa te simti jignita

| Tweetymrrr a răspuns (pentru VanillaBl):

Despre argumente: nu le'am mai menţionat pentru că normal că erau asemănătoare cu cele din celelalte răspunsuri.happy.

| youmail a răspuns (pentru VanillaBl):

Bravo blondutza me esti tare :* pupic si ai grija de tine. Sper sa ne auzim cat de curand. ai messu meu.

IMPERIA
| IMPERIA a răspuns:

Servus @BlondaBl! Eu susțin această campanie cu toate că nu am "bifat căsuța". Mi se pare benefică pentru responzabilizarea tuturor categoriilor de populație pentru protejarea mediului, pentru colectarea corespunzătoare a deșeurilor etc.
O zi cu zâmbet să ai!

| Rush a răspuns:

Toti care? ca Let's do it deja a inceput si ne-am apucat, nu toti bifeaza aiurea, dar voi ce sa ziceti, doar sa comentati stiti.Bafta si vezi ce intrebari pui.

| Madalina285 a răspuns:

Eu sambata trecuta am fost la padurea Miciurin cu profesoarele si cu colegii pentru a face curat.Am strans 20 de saci de gunoi! Se poate spune ca am sustinut "Let's do it Romania".

| youmail a răspuns (pentru Madalina285):

Felicitari sincere. Un gest demn de apreciat. happy

| youmail a răspuns:

Eu nu sunt. sa o faca altii si pentru minewinking

| VanillaBl explică (pentru youmail):

Nici eu. Mi se pare aiurea. Adica degebea zic ca sustin cand nici macar nu stiu despre ce e vorbas si nici nu prea ma intereseazabig grin

Imi esti simpatica happy e cu ideea ca toata lumea sa faca curat in Romania unde au aruncat alti ani de zile gunoaie doar ca multi se dau adeptii ideii pe net dar cand vine vorba chiar sa puna mana sa faca ceva... pauzawinking

Tu de unde esti? cu ce te ocupi?
PS ce te face sa nu faci nani la ora asta?
Pupic mic

| VanillaBl explică (pentru youmail):

Sunt din Bucuresti in clasa a Xa in Viilor. Nu am somn pentru ca am dormit azi pana la 2 dupa amiaza. si toata ziua am fost adormita iar acum ma plictisec big grin pupici

Si eu am dormit pana la 1 daca vrei sa vb pe yahoo id-ul meu este youmail
Pup dulce si astept un add. crede-ma nu vei regreta.

SI eu am dormit pana la ora 1 si nici eu nu am somnic
Id-ul meu de yahoo este youmail da-mi un add si poate gasim ceva interesant de facut la ora asta.
Pup

| anonim_4396 a răspuns (pentru VanillaBl):

Mulţi îşi doresc un chenar. Aş fi bifat şi eu, că îmi plăceau bulinuţele alea, dar nu voiam să mă simt ipocrită. Ei o susţin ori pentru laudă, ori pentru culori, ori pentru că sunt apăratorii curăţeniei. Nu sunt de acord cu campania asta. Încurajează lenea şi merge involuntar pe principiul ''lasă, că este un fraier care să strângă după mine, mâine iar fac morman de gunoi''. Sunt o tipă curată, nu suport să am gunoaie în jurul meu. Şi nici nu strâng după alţii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mare dreptate ai! Good point!

| Alexycys2000 a răspuns:

Cam da... Nici nu stiu despre ce e vorba.