| xxxxxxxxdfsfsdfsdf a întrebat:

De ce unii copii nu se obosesc ca sa citeasca toata intrebarea?
De exemplu eu am vazut o intrebare care era lunga. si am dat un raspuns dar era ultima din acele fara raspuns deci a fost pusa mai de mult si stiti ca TPU e un site popular ca sazic asa.
De ce nu se obosesc? Uitati ei nu se omoara sa citeasca la intreabarea asata:
http://www.tpu.ro/......ana-ne-am/ :|.

Răspuns Câştigător
NOname
| NOname a răspuns:

Da, ar fi fain să putem prezenta o poveste de viaţă într-o propoziţie-două, dar din păcate nu se poate...
Detaliile sunt cele care fac diferenţă şi, de cele mai multe ori, fără ele nu se poate. Ca să nu primeşti răspunsuri eronate, superficiale, e nevoie de cât mai multe detalii, părerea mea.

Ce să zic? Fiecare răspunde unde poate şi unde vrea (nu-i putem condamna), iar foarte mulţi evită întrebările lungi, ca să nu se obosească, vorba Legiuitoarei.

Eu una răspund, acolo unde ştiu şi, bineînţeles, când am timp şi chef.
De multe ori întrebările lungi sunt şi cele mai interesante, captivante, dar şi urgente, ca un strigăt disperat de ajutor. Nici mie nu mi se pare just, ca acestea să fie evitate, neglijate numai din motiv, că sunt prea lungi şi pot părea prea istovitoare pentru unii. Dar trăim în secolul vitezei şi lumea e tot mai grăbită, nepăsătoare (da, şi eu fac parte din ea). Aşa că...asta avem, cu asta defilam...

P.S. Uf, cât am vorbit! Cu fiecare cuvânt devin tot mai săracă (oare?!).
Oare de ce îmi mai pierd timpul pe aici?batting eyelashes
Eh, si daca tot am inceput, de ce sa nu risipesc cateva si cu "Pa, pa"?
Hai, pa, pa.

5 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Pe mine, sincer mă obesesc întrebările lungi, evit să răspund la ele deaorece se pierd în detalii! Vorba multă sărăcia omului!
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna.
Depinde de situatie. Cateodata nici eu nu ma obosesc sa citesc.
Ce zici tu poti? Vad ca iti place. Demonstreaza.
Pa, pa.

ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Bună.
Esenţele tari se ţin în sticluţe mici!
Pa, pa.

| AddaXD a răspuns:

Heii. Nu stiu de ce unii nu se obosesc. Adica uneori este necesar ca intrebarea sa fie mai lunga... Sunt persoane care citesc intrebarile si cand vad ca trebuie sa se duca pe link-ul intrebarii pentru a o termina se duc la alte. Nu stiu din ce cauza... Eu de exemplu citesc intrebarile, dar atunci cand imi dau seama ca nu pot sa ajut persoana respectiva si nici nu ma intereseaza raspunsul trec mai departe, poate fi si asta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Păi unele lungi pur și simplu nu mă atrag sau sunt agramate. Citește-o tu pe asta până la capăt și îți dau o bere virtuală: http://www.tpu.ro/......-am-jurat/