| enigmatically a întrebat:

De ce unii utilizatori TPU pun raspunsuri complet aiurea/care n-au niciun context din ce ai intrebat tu si unii te judeca?

Răspuns Câştigător
| dannyel86 a răspuns:

Unii (si cred ca sunt destul de multi) comenteaza doar pentru ca nu au alta ocupatie sau, si mai rau, intrucat primesc puncte la profilul TPU pentru orice comentariu ar scrie (chiar si fara sens). Si astfel urca intr-un clasament provizoriu privind activitatea pe site, fara sa fi ajutat pe nimeni. Ti se pare corect? happy Eu cred ca lucrurile astea ar trebui sa se schimbe. Se impune o anumita curatenie pe site. Dar eu nu o pot face, pentru ca nu sunt administrator. big grin

| gigite a răspuns (pentru dannyel86):

Fiecare, posteza puncte de vedere, fie intrebare fie un raspuns, NU inseamna ca toate trebuie sa fie dupa pararea ta!?

| enigmatically explică (pentru gigite):

Nu ma refeream la asta, pe TPU este sa ajuti si sa raspunzi unor oameni care au nevoie de un raspuns/ajutor sau conversational nu sa zici lucruri complet aiurea si sa injuri, si chestia pe care am zis-o mai sus este interzisa de TPU si daca tu o sustii aia e nu e treaba mea.

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună întrebare.
După părerea mea, TPU ar trebui resetat total, să existe câțiva moderatori care să mențină "curățenia" și să fie mai asprii cu cei care insultă și răspund "la mișto".