Si eu am pus intrebarea asta. Si cat de ciudat, tu mi-ai raspuns la ea, deci ar fi trebuit sa stii de ce. Si e buna categoria.
Fiindca, ei se joaca TPU, nu le pasa daca ajuta sau nu cu adevarat. Il iau ca pe un joc online, unde trebuie sa primesti cat mai multe fundite si voturi si bla bla. Si am observat ca multi nu stiu cum se ajunge expert macar. Trebuie sa fie si niste conditii, dar astia SUNT ALESI de echipa TPU. Iar Userul Anului, este ales de catre utilizatori si echipa la sfarsitul anului respectiv.
In concluzie, sa nu crezi ca daca treci peste nu stiu cate fundite, ai nu stiu cate voturi pozitive devii automat.
Si acum sa fim seriosi, uita-te doar la raspunsurile expertilor. Ai vazut tu unul vreodata sa ceara funda?
Pentru ca ar fi o onoare foarte mare. Din fericire, majoritatea au devenit experti pe merit. Adica toti ar trebui sa-i apreciem pentru ca sunt mereu aici pentru a ne ajuta, cu toate astea, eu reespect totii userii care incerca sa ajute aceasta comunitate minunata.
Pentru un utilizator nou de exemplu,conteaza mai mult parerea unui expert TPU care a devenit expert pe merit.
Un raspuns dat la nimereala nu ajuta la nimic,pe cand un raspuns venit din partea unu expert( care are foarte multe fundite, ceea ce inseamna ca a ajutat foarte multi oameni si i-a sfatuit de bine) te poate ajuta la nevoie.
Nu zic ca si un utilizator care nu e expert nu te poate ajuta dar cand vezi ca raspunsul e dat de un expert mai bine intelegi, ti se clarifica lucrurile.
Revenind la intrebarea ta : Unii vor sa ajunga experti doar ca sunt ei "jmecheri" dar nu reusesc.Altii ajung experti datorita ajutorului oferit oamenilor.
In concluzie: Unora li se pare interesant iar unii asa ii ajuta pe altii. Bafta!>
MadaTeIntreaba întreabă: