| RAY a întrebat:

De curiozitate pe viitor sa stiu as vrea de la un moderator, raspunsurile in limba engleza nu sunt permise? un studiu sau ceva si ele sunt interzise?

Răspuns Câştigător
floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

E un site românesc, conversațiile se poartă în limba română. Deținem peste 62.000 de cuvinte, deci n-ar fi cazul să ne plângem că n-avem de unde alege! ))
Dacă te referi la citate, titluri de filme, expresii, fraze scurte, 'englezisme' d-astea aruncate ici-colo, să putem părea mai șic, nu cred că ar avea nimeni ceva de obiectat. Dar acum, nu cred că te-ai apuca să scrii rețete de prăjituri în limba engleză, preluări ale unor pagini/capitole din cărți, când mai ușor & original ar fi să oferi linkul de unde le-ai preluat.

3 răspunsuri:
| Intruder19 a răspuns:

Nu interzice nimeni, dar de ce ai raspunde in limba engleza pe o comunitate de romani?

| RAY explică (pentru Intruder19):

Nu ma refer la raspuns in lb engleza, logic ca e aiurea si pur simplu un citat sau ceva in engleza

| TPU.ro a răspuns (pentru floresdemayo):

Multumim pentru raspuns, Floresdemayo!

Asa este, este irelevant sa scrii in limba engleza intr-o comunitate romaneasca, plus ca pot exista persoane care nu o inteleg, de aceea a fost sters si raspunsul tau. In cazul unor expresii sau proverbe se fac exceptii, bineinteles, insa nu a fost cazul in situatia ta.

Multumim de intelegere!

| floresdemayo a răspuns (pentru RAY):

E un site românesc, conversațiile se poartă în limba română. Deținem peste 62.000 de cuvinte, deci n-ar fi cazul să ne plângem că n-avem de unde alege! ))
Dacă te referi la citate, titluri de filme, expresii, fraze scurte, 'englezisme' d-astea aruncate ici-colo, să putem părea mai șic, nu cred că ar avea nimeni ceva de obiectat. Dar acum, nu cred că te-ai apuca să scrii rețete de prăjituri în limba engleză, preluări ale unor pagini/capitole din cărți, când mai ușor & original ar fi să oferi linkul de unde le-ai preluat.