E un site românesc, conversațiile se poartă în limba română. Deținem peste 62.000 de cuvinte, deci n-ar fi cazul să ne plângem că n-avem de unde alege! ))
Dacă te referi la citate, titluri de filme, expresii, fraze scurte, 'englezisme' d-astea aruncate ici-colo, să putem părea mai șic, nu cred că ar avea nimeni ceva de obiectat. Dar acum, nu cred că te-ai apuca să scrii rețete de prăjituri în limba engleză, preluări ale unor pagini/capitole din cărți, când mai ușor & original ar fi să oferi linkul de unde le-ai preluat.
Nu interzice nimeni, dar de ce ai raspunde in limba engleza pe o comunitate de romani?
Nu ma refer la raspuns in lb engleza, logic ca e aiurea si pur simplu un citat sau ceva in engleza
Multumim pentru raspuns, Floresdemayo!
Asa este, este irelevant sa scrii in limba engleza intr-o comunitate romaneasca, plus ca pot exista persoane care nu o inteleg, de aceea a fost sters si raspunsul tau. In cazul unor expresii sau proverbe se fac exceptii, bineinteles, insa nu a fost cazul in situatia ta.
Multumim de intelegere!
E un site românesc, conversațiile se poartă în limba română. Deținem peste 62.000 de cuvinte, deci n-ar fi cazul să ne plângem că n-avem de unde alege! ))
Dacă te referi la citate, titluri de filme, expresii, fraze scurte, 'englezisme' d-astea aruncate ici-colo, să putem părea mai șic, nu cred că ar avea nimeni ceva de obiectat. Dar acum, nu cred că te-ai apuca să scrii rețete de prăjituri în limba engleză, preluări ale unor pagini/capitole din cărți, când mai ușor & original ar fi să oferi linkul de unde le-ai preluat.
Ionut299273 întreabă: