MihaelaDart - Mihaela si initiala numelui de familie "D" urmart de art - arta, este numele paginii mele de Facebook cu creatiile mele de arta plastica.
Cand am lucrat in Italia, patronul imi spunea Darrio. Si chiar mi-a placut cum mă apela.
Nu m-am inspirat, nu mi l-am ales.
Eram doi de Cristi in grupul de prieteni, vreo 10 la numar. Cind striga cineva "Cristi!", intotdeauna doua priviri se indreptau spre el, ceea ce era destul de deranjant, pentru ca necesita explicati ulterioare, unul fiind chemat degeaba. La un moment dat, dupa un astfel de deranjament, cineva imi zice: "Tu de acum o sa fi Cristi 202", 202 venind de la inaltimea mea, 202 cm. Si toti au fost de acord. Si de atunci, asta mi-a ramas porecla. Desi asta a fost acum aproape 30 de ani, in 1994, si azi daca mergi in anumite comunitati, si intrebi de Cristi 202, vor stii pe cine cauti .
Totuși, e prea lung de pronunțat Cristi 202. De ce nu s-au rezumat la Cristi 2?
E adevarat ce zici tu, ca e prea lung. Dar adevarul e ca mai mult imi place asa, arata o trasatura a mea caracteristica mie, si mai putin altor persoane (citi sunt la 2.02 m inaltime? ) Nu mi-ar fi placut Cristi 2, 2-ul ala fiind un simplu numar. Ma gindesc ca cel care a pus porecla -a gindit ca daca ma face "2", ma voi simti pe un loc secund, fiindca as parea a fi al doilea. Uite ca la asta nu m-am gindit niciodata pana acum . Oricum, adesea eram strigat cu "2.02", Cristi 202 fiind folosit mai mult in discutii, unde nu e necesara actiunea rapida, raspunsul meu.
Desi pare greu de crezut se citeste Erin, este forma gaelica de scriere a numelui. Se refera la o gluma cu niste prieteni care spuneau ca am aspect de irlandeza fiind cu pielea foarte alba, roscata naturala si cu ochii caprui spre verde si am nevoie de un nume pe masura cand m-am mutat in Belfast.
Tu esti in limba dupa tipa aia, e clar
Eu l-am ales in ideea ca-mi place sa vad lucrurile holistic, in ansamblu. Si cam asta face un Eagle (vultur)...
Si mai are si vederea Sharp (ascutita). Si ciocul la fel. Si mai e si razboinic...
Prostii d-astea
Problema nu e cu vederea, daca e ascutita. Limba sa nu fie!
casyan123 întreabă:
anonim_4396 întreabă: