Asta e intrebarea anterioara
http://www.tpu.ro/......mai-multi/
Si ai 5 raspunsuri la ea!
daca a fost alta intrebare intre cele doua inseamna ca a fost stearsa de pe site avand caracter irelevant, spam, continut obscen sau piraterie.
Bafta!
Este posibil ca intrebarea sa fi fost raportata si adminii sa iti blocheze accesul la ea si la tot ce tine de ea
Daca cumva te duce pe pagina principala a site-ului inseamna ca a fost raportata si stearsa.
"Atat intrebarile cat si raspunsurile pot fi raportate. Am creat aceasta functie pentru a limita postarile de pe site care sunt neconforme cu scopul lui si pentru a asigura un climat placut pentru toata lumea pe TPU.
Prin "intrebari neconforme" ne referim la:
intrebari triviale sau nu pot avea un raspuns obiectiv (Ex: "Cum ma simt astazi?"; "Vara sau Iarna?"; "Ce faceti?" etc)
intrebari care au continut obscen sau injurios (includem aici intrebarile prin care alti utilizatori sunt jigniti, persiflati, etc).
intrebari care contin informatii ce aduc atingere dreptului la viata privata a utilizatorilor TPU.ro sau a tertelor persoane
postari care nu sunt intrebari (de exemplu "uite o melodie faina!")
intrebari care instiga la acte ilegale (ex: piraterie, consum de substante interzise, furt etc),
intrebari care nu sunt formulate tinand cont de regulile minimale ale gramaticii (includem aici scrierea de tipul "stiu", "esti", "bine", "multumesc"etc);
intrebari care nu corespund specificului site-ului sau sunt o forma de spam/ publicitate nesolicitata
intrebari prin intermediul carora anumiti utilizatori urmaresc sa isi rezolve temele pentru acasa (de pilda "vreau si eu un referat", "cum se rezolva exercitiul?" sau "comentati-mi si mie strofa asta...". Motivele pentru care nu acceptam astfel de postari le-am enuntat aici )
intrebarile care contin linkuri de pe diferite site-uri care promoveaza sau incurajeaza pirateria
Postarile de aceasta natura vor fi respinse de noi, insa, daca membrii comunitatii TPU le vad inaintea noastra, ei le pot raporta pentru a ni le aduce la cunostinta. Mai multe raportari ale aceleiasi postari vor duce la respingerea automata a postarii respective."
Mai multe detalii aici: http://www.tpu.ro/intrebari-frecvente