Ana, singura soluţie viabilă, e să trimiţi un mesaj Cristinei (adminului) la Contact http://www.tpu.ro/contact, să-i explici tot şi s-o rogi să te ajute.
Succes! Numai bine!
Scrie un mesaj din CONTACT, dai datele primului cont(contul de e-mail si parola), explici situatia, mai ales ca n-ai primit mesajul de la TPU si soliciti administratorului sa-ti trimita mesajul din care sa confirmi prima inregistrare pe TPU. Succes si numai bine!
Unde introduci email şi parola ai acolo '' Am uitat parola '', şi acolo iţi va apărea aşa : Daca ai uitat parola de utilizator pe TPU.ro tot ce trebuie sa faci este sa introduci adresa ta de email (cea folosita la inregistrare) si noi iti vom trimite un email cu datele de accesare a contului. Introduci emailul si vei primi datele necesare pentru a te autentifica. Dacă nu funcţioneaza nici aşa trimitele email-uri administratoriilor site-ului.
Http://www.tpu.ro/contact şi le spui problema şi se va rezolva :).
Cand ai scris email-ul ai uitat cumva sa scrii: @yahoo.com (sau ce ai) poate de aia nu l-ai primit. Daca nu merge fa-ti alt email si incearca sa faci macar al 17-lea cont sa mearga. cauta si in spam.
Nu stiu ce altceva ar putea sa aiba. Bafta sper sa reusesti
"Jeyrey"
Am fost foarte clara precizand faptul ca am cautat email'ul peste tot, deci numai trebuia sa'mi amintesti sa caut si in spam pentru ca am cautat deja peste tot
Si "@yahoo.com" la'm scris nu puteam sa uita te asigur.
Multumesc si eu sper sa reusesc insfarsit.
"BananeLaKg"
Cum se trimite email administratoriilor site-ului?; de fapt unde si la cine?