Stiu ca fundele nu conteaza, ci doar placerea de a ajuta oamenii, insa totusi este enervanta chestia asta.Inainte stiamcate funde aveam si vazand ca mi se inmultesc puteam vedea raspunsurile castigatoare.Totusi,fundele sunt un motiv de mandrie si le-ai obtinut pe merit.
Au fost șterse de tot de pe site mii și mii de întrebări și răspunsuri care conțineau termeni sau link-uri care puteau părea legate de descărcări ilegale de materiale.
"Pentru ca luam aceasta problema foarte in serios, am scos de pe site intrebarile care faceau referire la un link de descarcare ilegal, iar in continuare urmeaza sa curatam si raspunsurile care trimit la asemenea surse. Contam pe ajutorul vostru, asa ca puteti folosi formularul de raportare. Nu va mai fi posibila postarea in intrebari si raspunsuri de linkuri sau site-uri care se folosesc de mijloace de descarcare ilegala, tocmai pentru a nu le incuraja dezvoltarea."
Poți citi mai multe pe blog: http://www.TPU.ro/blog/?pe=2272 (articolul "Nu vă pierdeți timpul cu prostii...").
Au fost sterse raspunsurile cu to rr3nte sau alte link-uri catre site-uri ilegale.Daca erau raspunsuri cu asa ceva,asta e explicatia.
http://www.TPU.ro/blog/?pe=2272 "Pentru ca luam aceasta problema foarte in serios, am scos de pe site intrebarile care faceau referire la un link de descarcare ilegal, iar in continuare urmeaza sa curatam si raspunsurile care trimit la asemenea surse."
Ești idiot.
E o defecțiune tehnică a site-ului, mare chestie.
Ce frustrați sunteți, vai, pierdeți neprețuitele funde. Băgați-le undeva.
Nu e defecţiune tehnică. S-a implementat o chestie care interzice pirateria pe site, şi tot ceea ce o încurajează, adică linkuri cu t o r r e n t e şi alte chestii de genul. S-au şters pur şi simplu, nu e nimic neobişnuit. Ce bine, eu nu am avut ce să pierd.
Eu de doua luni de zile nu-mi primesc cei 29 de funde legale.Asta e.Trebuie sesizat la contact. Poate daca mai sesizez de vreo citeva ori va aparea.Nu stiu. Oricum sunt multumita de locul ocupat dar ar fi corect sa apara la punctaj ceea ce primim.
Cred ca ai trimis multr mesajela fel si ti lea stes prntre care erau sifundele asa si mmie miau facu
Le mananci, ce faci cu ele, cu fundele?
sau ca sa ajuti pe cineva trebuie sa primesti ceva la schimbi? jalnica a ajuns omenirea asta.