Scrie-ne pe contact@TPU.ro mai multe detalii despre problemele pe care le-ai intampinat, inclusiv intrebarea pe care nu ai reusit sa o mai gasesti.
Alexandra - TPU
Chestia asta se întâmplă pentru că întrebarea a fost ștearsă, atunci când te pune să te loghezi, deși ești logat deja, tot de-asta nici nu mai găsești întrebarea.
Eu zic să ieşim toţi în stradă, înarmaţi cu fluierici şi vuvuzele şi să facem revoluţie!
Se sterge intrebarea in momentul in care vrei sa postezi.Nu poti sa atasezi raspunsul la o intrebare care nu mai exista.
Probabil prea multe virgule la tine
Deja *mai trag o tura prin bucatarie* am inceput *am sa omor musca de pe plasma si revin...* sa ma satur de TPU!
Intrebarea era despre seriozitate, ti-am raspuns asa mai pe ocolite.Aici pe Tovarasia Partidelor Unite nu prea ai cum sa te exprimi liber! Bye-bye.
Bravo! Sa scriu exact asa cum aud, asemenea recomandare nu mi s-a facut niciodata. La scoala am invatat altceva, iar eu respect ce-am invatat acolo, pentru ca eu am mers la scoala si nu am trecut numai pe langa ea. Daca tu asa scrii textele este treaba ta. Sa stii, ca nu m-ai ajutat cu nimic!
Daca fac astia din Bucuresti noi de ce sa nu facem revolutie? REVOLUTIE!
Buna! cand dai o intrebare astepti 2 3 minute apoi te uiti la categoria unde ai trimis-o! acolo o vei gasi cu siguranta! daca ai rabdare o sa iasa totul bine...
sper ca te-am ajutat... funda?