| elena a întrebat:

Deja, am inceput, sa ma satur de TPU!

Dai un raspuns, nu ti-l ia, te pune sa te loghezi din nou, desi esti logat, raspunsul se duce la dracu', ca nu pot sa ma exprim altfel, de nervii pe care-i am, cauti intrebarea din nou si ea s-a dus tot la dracu'...mai admini, sunteti seriosi sau nu?

8 răspunsuri:
| TPU.ro a răspuns:

Scrie-ne pe contact@TPU.ro mai multe detalii despre problemele pe care le-ai intampinat, inclusiv intrebarea pe care nu ai reusit sa o mai gasesti.

Alexandra - TPU

| aliceinchains a răspuns:

Chestia asta se întâmplă pentru că întrebarea a fost ștearsă, atunci când te pune să te loghezi, deși ești logat deja, tot de-asta nici nu mai găsești întrebarea.

| Hombre a răspuns:

Revolutieee, jos,sus,jos, sus,joc,pac, pac, pac, si te-ai calmat.

| Woodenpints91 a răspuns:

Eu zic să ieşim toţi în stradă, înarmaţi cu fluierici şi vuvuzele şi să facem revoluţie!

| maiAm8conturi a răspuns:

Se sterge intrebarea in momentul in care vrei sa postezi.Nu poti sa atasezi raspunsul la o intrebare care nu mai exista.
Probabil prea multe virgule la tinehee hee
Deja *mai trag o tura prin bucatarie* am inceput *am sa omor musca de pe plasma si revin...* sa ma satur de TPU!
Intrebarea era despre seriozitate, ti-am raspuns asa mai pe ocolite.Aici pe Tovarasia Partidelor Unite nu prea ai cum sa te exprimi liber! Bye-bye.

| elena explică (pentru maiAm8conturi):

Bravo! Sa scriu exact asa cum aud, asemenea recomandare nu mi s-a facut niciodata. La scoala am invatat altceva, iar eu respect ce-am invatat acolo, pentru ca eu am mers la scoala si nu am trecut numai pe langa ea. Daca tu asa scrii textele este treaba ta. Sa stii, ca nu m-ai ajutat cu nimic!

| BubulinaBulinutaRoz a răspuns:

Daca fac astia din Bucuresti noi de ce sa nu facem revolutie? REVOLUTIE!

| Ioana0308 a răspuns:

Buna! cand dai o intrebare astepti 2 3 minute apoi te uiti la categoria unde ai trimis-o! acolo o vei gasi cu siguranta! daca ai rabdare o sa iasa totul bine...
sper ca te-am ajutat... funda?