anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Deja devine exagerat siteu asta! am pus o intrebare prin care am rugat sa mi se dea un site cu niste fracti indiferent rezolvate nerezolvate! si mi-a fost raportata intrebarea! nu-i corect nu am cerut un nr de ex. rezolvate am cerut doar un site de pe care sa le pot lua! nu am cerut mura in gura! aveam nevoie de 100 am facut eu din cap majoritatea dar nu am mai avut ideei. voi ce credeti?! nu mi-am facut tema pe TPU doar am cerut un site! sute de utilizatori pun intrebari referitoare la siteuri si eu nu am voie sau ce draq? ce parere aveti? mersi mult tuturor!

Răspuns Câştigător
| negru30 a răspuns:

Nu mai te supara - mai sunt si oameni rai

18 răspunsuri:
| Edw08 a răspuns:

Ai trimis un mesaj care poate incuraja pirateria si distributia ilegala de materiale pe internet. Legea nr. 8 din 1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, a fost modificata semnificativ prin Legea nr. 285 din 2004, prin OUG nr. 123 din 2005, precum si prin Legea nr. 329 din 2006, ceea ce contravine legilor site-ului.Iti recomand sa faci altceva : PUNE INTREBAREA PE UN FORUM ca Softpedia sau altelewinking Acolo nu exista acest "bug"!

Răspuns utilizator avertizat
| Edw08 a răspuns (pentru EllaBlackEyes):

In cazul in care ati observat astfel de mesaje/intrebari am sa va rog sa il trimiteti in SPAM cu butonul "Neiteligibil/Spam" si apoi click pe RAPORTEAZA.
Multumim.
Echipa TPU

DEsigur.Poti raporta aceast tip de mesaje cu optiunea "Continut obscen/ilegal/piraterie" si apoi sa specifici ce te-a deranjat. Asteptam raportalile dvs.

Echipa TPU.

Cu siguranta ca pot fii raportate si raspunsurile, si intrebarile.
Sub fiecare raspuns/intrebare exista buline cu Continut obscen, Caracter irelevant etc.

| Doηηa a răspuns:

Nu ai voie sa-ti faci temele pe TPU.
pa.pa

| traveler a răspuns:

Raspunsul acesta merita funda:""Mami, dar tu ce inveti la scoala? Tu crezi ca noi atunci cand invatam fractiile daca nu aveam idei intram pe TPU? Nu. Mai fa altele din cele facute deja""
Ai ales sa premiezi ce iti convine tie, adica lenea.Succes.

| Ţiiţţţu a răspuns (pentru traveler):

Am ales ce am vrut eu! si nu mi-am facut tema pe TPU am cerut doar un site! cum fac si alti mii de useri! si raspunsul ala nu merita funda deoarece mi-a raspuns ironic! si e treaba mea cui dau funda tu vezi-ti de treaba!

| traveler a răspuns (pentru Ţiiţţţu):

Heiii putin obraznica? Adevarul doare tare la tine se vede.

Pe tine nu tea intrebat nimeni kui sa i dau funda asa ca lasate de meserie ok?

| traveler a răspuns (pentru Ţiiţţţu):

Uite eu daca tu consideri ca te-am nedereptatit cu ceva imi cer scuze, nu a fost cu intentia de a te jigni insa tonul tau lasa de dorit.O zi buna si pe viitor te voi evita si recomand si altora acelasi lucru.

| Ţiiţţţu a răspuns (pentru EllaBlackEyes):

Da pe tine te-a intrebat cineva ceva? ce te bagi?

Nu ai de ce sa iti ceri scuze! problema e ca sa interpretat foarte gresit intrebarea si nu i-am dat funda lui Chloes pentru ca mi-a scris foarte ironic i-am dat lui negru pe ca a fost dragut si cu tine nu am absolut nimic

| MessiRăzvănykăă99 a răspuns:

Dar nu totul se rezuma pe calculator, intreaba si tu un profesor ceva...

| ChloeS a răspuns:

Mami, dar tu ce inveti la scoala? Tu crezi ca noi atunci cand invatam fractiile daca nu aveam idei intram pe TPU? Nu. Mai fa altele din cele facute deja.