anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Din ce cauza unii utilizatori TPU nu permit afisarea datei de nastere la profil?

6 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

1. Pentru că sunt date personale, pe care nu sunt dispuși să le facă publice. Țin la intimitatea lor și vor să rămână cât mai anonimi.

2. Pentru că nu vor party-uri și felicitări de ziua lor. Sunt persoane mai discrete, care preferă liniște.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Nu toate persoanele doresc ca toată lumea să știe ce și cum!
Pa, pa.

| blueangel99 a răspuns:

Pentru că nu vor să dea informaţii despre ei. Ori ţin data de naştere ascunsă de toată lumea, ori au completat-o, dar nu o fac vizibilă. Asta e... pe net trebuie să ai grijă ce şi cum spui şi faci.
Eu una am completat data de naştere dar nu o fac publică...

Bye, bye!

| Flav a răspuns:

Ca sa nu vezi ca-s de varsta apropiata cu tine si sa evit eventualele mesaje de cucerire, mai ales cand vad cravata aia. Parca ai fi Geoana dupa alegeri.

| anonim_4396 explică (pentru Flav):

Ba asta care te imbraci mereu numai in tricou cu maneca scurta si care nu ai purtat in viata ta o camasa cambrata,de cravata nici nu mai vorbim,Geoana a avut dupa alegeri camasa alba cu cravata rosie lata.Tu ori esti daltonist, ori te faci ca nu vezi, ori arati cat esti de destept.

| aliceinchains a răspuns:

Asa si-au setat, e alegerea fiecaruia. Da' pe mine ma amuza ca unii nu au vrut sa stie lumea etatea lor, si le-a aparut pe profil atunci cand s-a facut optiunea asta, priceless. Eu intrasem dimineata, si m-am holbat la toti, ca deh...is curioasa asa de fel...