| LisaJulie a întrebat:

Doar de curiozitate întreb! Este doar un singur admin sau sunt mai mulți? Iar moderatorii site-ului sunt utilizatori care sunt de multi ani aici cum ar fi fatamuntilor, suntserios sau Violleta2022? Mai exact doar admina se ocupa de site sau și moderatorii?

12 răspunsuri:
| Mosotti a răspuns:

Nu exista moderatori, doar adminul, raspunde la mailul care ti l-am spus. Ti-am spus ca daca ai intrebari sa pui intrebari acolo si primesti raspuns la orice intrebare legata de moderare.

| Fatamuntilor a răspuns:

Stiu ca exista doar un singur admin,
au fost doi, dar cred a plecat.Eu am prins la incepurile mele pe Cristina si Alexandra
Nu sunt moderator
In trecut erau cei care sub profil scrie,, expert'' sau,, userului anului' au fost moderatori
De doi ani nu s-a ale userului anului
VARA trecuta cred ca s-a schimbat conducerea nu se mai stie ce se intampla.
oricum cred ca trebuie o resetare puternica a sitului, se duce la vale rau de tot.Dar mai este pana ajunge in rapa...e blocat pe undeva.

| LisaJulie explică (pentru Fatamuntilor):

De ce crezi asta? Era mai bun TPU înainte

| Fatamuntilor a răspuns (pentru LisaJulie):

Asa ziceam si eu...a fost ok pana acum 6 -7 ani.

| Kufu95 a răspuns:

Pare cam dubioasă treaba la Violetta, într-adevăr la ce răspunsuri dă, restul nu știu, nu comentez.

| LisaJulie explică (pentru Kufu95):

Întrebam doar deoarece pare experta în regulile de pe acest site

| Kufu95 a răspuns (pentru LisaJulie):

La reguli poate e, la răspunsuri cam scârție, de asta m-aș mira să fie moderator.

| LisaJulie explică (pentru Kufu95):

Chestia ca foarte multa lume o considera pe ea unul dintre admini deoarece chiar dacă mai jignește useri din când în când nu ajunge utilizator suspendat și nici avertizat

| Kufu95 a răspuns (pentru LisaJulie):

Pentru că dacă o contrazici, îți dă direct block și nu îi mai poți raporta răspunsurile, cum am mai spus multe din ele cam merită să primească, așa cred că a evitat ea să fie suspendată sau avertizată.

| suntserios a răspuns (pentru LisaJulie):

Pentru ca zis ea cu subiect si predicat ca are pile la admini si ca ii cunoaste intr-un raspuns acum 2 ani parca.

| sabin89 a răspuns (pentru suntserios):

"are pile la admini" - La admini, sau la admină?

| suntserios a răspuns (pentru sabin89):

A zis ca o cunoaste personal pe admina.

Întrebări similare