Miha, roscato, salutari si bine ai revenit din concediu!
Tot roscata? Te-ai tuns si tu, ca nevasta-mea, sau ai ramas tot codana?
Nu uita sa dai un copy-paste
La punctul doi, unde spui sa aflam cine ne-a sters intrebarile/raspunsurile, nu prea se poate fiindca unii sunt impulsivi sau pur si simplu vor injura adminii.
Se aplica subiectivismul pentru ca anumiti useri, contribuie la mentinerea ordinii pe site si adminii ii protejeaza in semn de rasplata. Desi se putea mai bine fara.
Eu sunt de acord dar, le este prea dificil ca sa faca ce ai scris tu.
Nu uita contextul! Cand iti vine asa, o caldurica, sa te apuci sa stergi aiurea raspunsurile celor ce iti displac subiectiv, o sa te gandesti de doua ori inainte stiind ca vor afla cine le-a sters... iar daca dai de unul destul de nasparliu incat sa merite sa-i stergi raspunsurile, oricum exista (si functioneaza) optiunea "Ignor user", ca sa nu te trezesti cu injurii de la el pe postarile tale.
Cum ziceam, miscarea browniana rules in democracy!
Da, am inteles dar de asta au aranjat asa lucrurile pe aici, au facut-o asa de lata incat sa stea cat mai lejer adminii, cand de fapt este mai mult in favoarea acelor useri. De se puneau serios sa lucreze la site-ul asta, atunci erau scutiti de plangeri si totul era pace si ok pentru ambele tarabe.
Doamna (domnisoara?) Alexandra, multumesc ca mi-ati re-postat, dupa 3 zile, aceasta propunere... asta ma face sa inteleg ca ati citit-o, iar prin fraza ce mi-ati moderat-o acum din postarea initiala, inteleg si ca "I made my point".
Eu acum am tras invatamintele, despre ce sa NU scriu, ca atac la persoana, si conform cu principiul libertatii de expresie, am trecut respectiva persoana la Ignor, sa stam toti comozi! Sper
acum daca chiar e "transparenta" pe TPU, ar trebui sa veniti si dumneavoastra cu o notificare, cine si de ce m-a raportat initial, ca sa traga si el/ea invatamintele ca orice prostie se plateste pe TPU, mno!
Vezi sa nu. Au tot fost discutii pe tema asta si vax, nu s-a intimplat nimic si nici noi n-am primit vreo explicatie. So, am ajuns la concluzia ca trollii care sterg postarile sint mina-n mina cu adminii, sau vitze vertza.
Ionut299273 întreabă: