Pentru a ajunge senior ai nevoie de 100 de raspunsuri postate in comunitate si 10 zile trecute de la crearea contului. Numarul de funde nu conteaza in aceasta situatie.
Un utilizator senior poate raporta si vota postari, poate trimite mesaje private si are acces pe chat-ul TPU.
Cum ajung senior?
Pentru a ajunge senior ai nevoie de 100 de raspunsuri postate in comunitate si 10 zile trecute de la crearea contului. Numarul de funde nu conteaza in aceasta situatie.
Care sunt privilegiile unui senior?
Un utilizator senior poate raporta si vota postari, poate trimite mesaje private si are acces pe chat-ul TPU.
Hei, relax
Ti-am raspuns asa pentru ca mi s-a parut ca nu stii ca senior devii dupa un numar de zile (pe care il ai) si un numar de postari, adica 100, pe care inca nu le ai. Nu cred ca hotaraste nimeni, cred ca e o setare automata a forumului. Era o gluma, cu favoritismele!
Nu le stiu chiar pe toate, dar am un vocabular destul de bogat sper ca nu ai asteptat prea mult
Ti-am raspuns, uite: "ca senior devii dupa un numar de zile (pe care il ai) si un numar de postari, adica 100, pe care inca nu le ai. Nu cred ca hotaraste nimeni, cred ca e o setare automata a forumului."
Asta avea legatura cu vocabularul meu: "... securitate cuvint pe care dumneata pote nu i-l cunost." asa am inteles eu, poate am inteles gresit ca nu e foarte inteligibil ce scrii
Serios acum, nu cred ca e o conspiratie impotriva ta sau ca iti violeaza cineva contul. O sa devii senior cand o sa ai 100 de raspunsuri postate, iar pentru suspiciunile privind confidentialitatea si restul, scrie-le administratorilor la "contact".