| RMaria31 a întrebat:

Dragi admini ai acestui site , de ce robotelul care face corecturile inainte de postare e asa sensibil ? happy Cum exprimati voi in scris , pauzele din vorbire ? Eu una le redau prin punctele de suspensie , ce ma fac acum cu robotelul asta sensibil pe care-l iau migrenele la mai mult de patru puncte ? Ma fac eu robot si scriu cursiv fara a se mai intelege ceva , sau il faceti pe el mai "uman" ? tongue

Răspuns Câştigător
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Robotelul are, pur si simplu, o alergie grava la punctele de suspensie. In rest, asa cum ti-a demonstrat perfect MidnightLady, gramatica nu stie de nicio culoare!
Sau, e foarte posibil ca, beat fiind mai tot timpul, sa reactioneze haotic ciopartind fara mila numai asa...din an in paste.

| RMaria31 explică (pentru ardnaxur1961):

Bine punctat, ardnaxur1961winking De aici deduc ca am intrat in dizgratiile acestui robotel "sensibilos"...acum ma gandesc si eu ca aia in poarta targului, la fel de istet e si programatorul lui? happy

9 răspunsuri:
| TPU.ro a răspuns:

Limitam numarul de puncte de suspensie care pot fi introduse pentru a evita spamurile sau postarile formate exclusiv din semne de punctuatie.
Daca iti doresti sa marchezi pauzele de vorbire in scris, in ciuda faptului ca e un mediu online, poti sa te folosesti de punct.

Alexandra - TPU

| RMaria31 explică (pentru TPU.ro):

Multumesc pentru raspuns, TPU - Alexandra. N-am inteles prea bine fraza "in ciuda faptului ca e un mediu online"...d'aia creste rata analfabetilor in randul adolescentilor, petrec foarte multe ore pe net unde a scrie corect este chiar o tampenie laughing

| TPU.ro a răspuns (pentru RMaria31):

Mediul online se ghideaza dupa alte necesitati, iar aici primeaza rapiditatea si se inventeaza abrevieri. Tocmai de aceea am ajuns in situatia in care punctele de suspensie nu-si mai au rolul initial, dar isi din plin treaba in mesajele spamerilor.

| MidnightLady a răspuns (pentru TPU.ro):

D-e ce v-ati permis sa-mi modifica-ti raspunsul? S-au n-ati fost voi si sa desteptat robotul, pardon, sistemul a-la implementat acum cate-va luni?

PS: la mine actionati mereu retroactiv?

| MidnightLady a răspuns:

Draga Maria, pe robotel trebuie sa-l...prostesti cumva ca sa te lase sa scrii cum doresti.
Sa vedem...am reusit?

| sabin89 a răspuns:

Ei, fiecare cu sensibilitatile lui!

| RMaria31 explică (pentru sabin89):

Da, da, da...si noi trebuie sa-i suportam pe toti, asta e, ne ducem crucea tongue

| sabin89 a răspuns (pentru RMaria31):

Vezi ca ai pus puncte de suspensie dupa "da" si a mers.