anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Dragii mei, cred că a sosit momentul să votăm userul anului 2021. big grin
Vin și eu cu câteva propuneri.
Pe următori i-am ales în funcție de activitatea pe site, calitatea răspunsurilor, voturilor primite, distincțiilor dar și a răspunsurilor arpreciate de editori.

Mosotti - deoarece e foarte activ pe site, se implică și oferă răspunsuri bine argumentate.

Emma30555 - la fel, e activă, are răspunsuri bune și pare o persoană matură și cu experiență.

LoveSleep - este inteligent și asta reiese și din răspunsurile lui dar cel mai mult apreciez la el umorul sarcastic.

Jassmina - oferă răspunsuri inteligente, directe, la obiect și nu se sfiește să-și spună părerea sinceră.

Alții ar mai fi:

Nirvanaaa
Ofiintă
Minrest
Mastadont
Furnicuta000
Hammurabi
Salontanul
NoTurbinaNoGood
Floareasoarelui26
Zurick

Răspuns Câştigător
| Fatamuntilor a răspuns:

NU este postarea oficiala a adminilor! Sunt DOAR propuneri.
In prima etapa sunt nominalizari. Apoi din cei nomilalizati doar cei eligibili ajung in listele de votare!

32 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Userul anului 2021 va fi Jasmine fiind cel mai popular user de pe TPU, are și din partea mea o luna gratis, ca avea 30% don voturi

| RAY a răspuns (pentru RAY):

De Netflix

suntserios
| suntserios a răspuns:

Jassmina - oferă răspunsuri inteligente, directe, la obiect și nu se sfiește să-și spună părerea sinceră.

ce gluma buna.

| anonim_4396 explică (pentru suntserios):

Nu știu ce aveți cu ea. În mare parte văd că își ia critici la greu.
Mie îmi place în mare parte ce și cum răspunde.

| suntserios a răspuns (pentru anonim_4396):

50% din raspunsuri sunt eronate
Restul sunt dramatice, prapastioase si exagerat de arogante.

| jj7700 a răspuns (pentru suntserios):

Mi-am luat ignore de la Jasmina dupa ce am contrat-o cu fapte documentate sa-i demonstrez ca da informatii eronate, asa ca subscriu. Foarte aroganta si pe langa subiect mare parte din timp.

| suntserios a răspuns (pentru jj7700):

Exact

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Ooo, ai preluat initiativa? Ti-a predat TPU stafeta de ai pus tu intrebarea asta? thinking

Iar daca chiar voiai sa faci ceva corect si adecvat, trebuia sa intrebi asta, si sa mentionezi in comentarii raspunsul tau, nu tot in intrebare. Asa apare ideea de autosugestie.
Si asa lumea o sa adauge raspunsuri pe baza a ceea ce ai zis tu mai mult, nu ca raspuns la intrebarea in sine (adica asa cum o sa fac mai jos).

Dar oricum, trecand peste...
Ai spus ca pe urmatorii i-ai ales in functie de "etc etc", desi nu se bate cu ce ai mentionat dupa big grin

Si inca un lucru, utilizatorul respectiv trebuie sa aiba un numar minim de raspunsuri aprobate dat, in minim 6 luni din anul respectiv. In acest caz, ar trebui revizuita lista.

Numai bine! ^_^

| anonim_4396 explică (pentru DoarBogdan):

Nu a fost cu intenția de a autosugestiona pe cineva. Mi-am expus doar părerea. Oricum, userii vor vota pe cine vor ei, nu neapărat pe cei din lista din întrebare.

| DoarBogdan a răspuns (pentru anonim_4396):

Adevarat, nici nu am zis altceva (:

| Mosotti a răspuns:

Eu as alege-o pe Emma30555, eu n-am nevoie sa fiu nici un user al anului, stau aici de placere si atat. Daca mi s-ar da mie, as da titlul cuiva care l-ar vrea, ca sunt oameni carora le face bine psihic acest titlu.

| Emma30555 a răspuns (pentru Mosotti):

Mulțumesc dar cred ca tu ai fi mai potrivit deoarece ești mai activ. Eu vad asta cu userul anului mai mult ca pe o chestie simbolica, nici eu nu mi-as dori sa ma aleagă cineva fiindca nu am multa activitate, în afara de câțiva useri nici nu prea ii știu pe membri

| Mosotti a răspuns (pentru Emma30555):

Pai eu nu vreau sa fiu userul anului si daca as fi votat, nu vad sensul. Da, e o chestie simbolica dar stiu sigur cel putin un caz caruia ii face bine acest titlu, unii se simt bine sa-l aiba, si care ar vrea acest titlu, persoana pe care o stiu dorea sa afle cum sa faca sa aiba sansa sa fie votat.

Userul Hyacinth a incalcat reguli, de aia a fost suspendat.

| Genevaaa a răspuns (pentru Mosotti):

Il ia cine merita nu cine il vrea

| Mosotti a răspuns (pentru Genevaaa):

Cine merita e relativ, ca e subiectiva treaba, depinde cum vad majoritatea pe acel user.

| Catrice a răspuns:

Oh vai deja e perioada aia a anului?

| Fatamuntilor a răspuns:

Sper ca saptamana viitoare sa dea drumul oficial la votare pentru ca sunt doua etape! nominalizarie si votarea.
Si vom sti abia la anul.

| VoidEternal a răspuns:

Jasmina e una dintre cele mai pline de prejudecăți persoane de pe TPU. Din 2 fraze pe care le scrii tu, ea știe cu 0 marjă de eroare totul despre tine, ce fel de probleme ai tu, cât de justificate sunt ele și la ce specializare sa te trimită. De obicei la psiholog. Noțiunile ei de "normal" sunt expirate de 20 de ani și e total desprinsă de realitatea zilelor curente.
Ai 17 ani și ești trist? Nu e normal, la psiholog cu tine. A, și orice problema de natura sexuala exista într-un cuplu (că în categoria asta nu ratează nicio întrebare), cauza este invariabil bărbatul, de obicei pentru că nu o are suficient de mare sau nu își dă silința la preludiu.
Din 100 de răspunsuri poate 5 sunt ok.

| Emma30555 a răspuns:

Mulțumesc dar nu cred ca eu as fi potrivita, nu am atât de multă activitate. Răspund mai des la întrebările care îmi vin în notificări, iar tu pui întrebări drăguțe happy. Poate ca tu ai merita acest titlu deoarece ții sit ul activ. Mie îmi plăcea userul Hyacinth dar nu știu din ce motive cred ca a fost suspendat sau suspendată.

| Emma30555 a răspuns:

Posibil, nu știu celalalt cont momentan

| Lukasssz a răspuns:

Normal verginicavacagrasa ar trebui sa castige, dar valorile nu sunt apreciate in tara asta.

| VerginicăVacăGrasă a răspuns (pentru Lukasssz):

Mersi frate respect!

| AnastasiaK a răspuns:

În cazul utilizatorului Jassmina, aproximativ 7 din 5 răspunsuri sunt sau conțin informații eronate. De restul utilizatorilor menționați nu am ce comenta și nici nu mă preocupă chestia asta cu userul anului, dar Jassmina e ceva aparte, nu se putea să nu exprim o opinie despre ea.

| DonEduardo a răspuns:

Eu zic ca cel care ar trebui sa primeasca titlul de userul anului e Doctorandus. Omul e serios si da raspunsuri bune.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Supadeceapa.

| Green66 a răspuns:

Serios? Ioneasca? Daca iasă ioneasca userul anului înseamnă că e ceva putred aici.

| gigite a răspuns:

Vai, dar ce VOT mare ai, este de mai multe!?

| anonim_4396 explică (pentru gigite):

Nu înțeleg?

| Fatamuntilor a răspuns (pentru gigite):

NU este postarea oficiala a adminilor! Sunt DOAR propuneri.
In prima etapa sunt nominalizari. Apoi din cei nomilalizati doar cei eligibili ajung in listele de votare!

| Totenn a răspuns:

Ma intreb unde e corbulalb.

| anonim_4396 explică (pentru Totenn):

Se pare că nu a mai intrat din 10 Iunie, anul acesta.

Răspuns utilizator avertizat
| Perfekt a răspuns:

Eu îl aleg pe VerginicaVacaGrasa pentru cele mai proaste și stupide întrebări.