Într-o oarecare (mare) măsură, da.
Printre altele (discreţie, intimitate, secret, irelevanţa numelui...), este şi un fel de protest împotriva etichetărilor, aprecierilor superficiale, inflexibilităţii, limitării...
In privinta avatarului, alb-negru nu prea se asorteaza frumos cu azur. Parerea mea, pe care, evident, nu mi-ai cerut-o.
Ştiu, Aero, dar nici nu încerc să ies în evidenţă (călcând pe gusturile mele în materie de artă fotografică). : )
Mie pozele alb-negru mi se par mult mai repreprenzative, care scoate in evidenta anumite caracteristici. Oricum (daca tu esti in poza) esti sexi
Şi eu iubesc fotografia alb-negru. Are un aer aparte, foarte drag mie. : )
E o abreviere a prenumelui meu, iar in poza sunt chiar eu
Îmi pare bine. : )
Buna
da farte mult..de mica imi placeau caramelele cu cacao, asa am ajuns sa mi se zica caramela... poza.e "copilul" meu care va ramane vesnic in inima mea chiar daca el nu mai este
O seara buna
Darrio este numele pus de patronul meu italian cand am lucrat acolo.Ma cheama Danut.Asta a fost varianta lui. 2007 este anul in care mi-am cumparat laptopul.Care,slava domnului, functioneaza si acum doar cu o singura reparatie.Am inlocuit placa de baza. Poza o mai schimb cand ma plictisesc de ea.La Multi Ani pentru 2014.
Da...
Păi OnuOnulică este porecla mea de cand m-am nascut...
Onu vine de la I(onu)t.
Poza de profil il are ca protagonist pe Jeff Hardy. Si da, ma reprezinta!
Kali e o combinatie din cele doua prenume ale mele (am schimbat C cu K, recunosc), si nu are nicio legatura, dar absolut niciuna cu zeita aia rea si razbunatoare care a facut numai nazbatii in mitologia hindusa...
Da reprezinta, exemplu tu esti neinteleasa deoarece userul tau este angycut ceea ce nu e inteles dar cut la urma de pe limba engleza inseamna a taia
Nu m-am gandit la asta cand am ales numele.
Doar "cut" inseamna "a taia", nu intreg numele.
Eu le schimb ca pe sosete. Nu dau 2 lei pe un nume de utilizator pe TPU. Identitatea nu e importanta pentru mine aici.
Ionut299273 întreabă: