După 5 zile (în total), dar numai dacă minim un răspuns a strâns 5 voturi de "inteligent" și/sau "folositor".
Dar poți să dezactivezi selectarea automată a răspunsului câștigător cu ajutorul mesajului pe care îl primești pe mail și care te anunță că trebuie să te grăbești.
Însă dacă nu ai primit la timp mesajul respectiv sau nu ai avut timp să intri pe TPU sau ai avut alte motive și răspunsul câștigător a fost selectat automat, îl poți înlocui, trimițând un mesaj la Contact cu link-ul întrebării și copia răspunsului care dorești să fie câștigător.
Cam atât.
Dacă mai ai neclarități, întreabă-mă!
3 zile. Dar vezi că primești un mail să te anunțe mai întâi. Și dacă nu vrei s-o aleagă el automat o dai tu atunci, ori apeși pe link-ul ăla din mail ca să nu se dea funda deloc.
Procedura este urmatoarea: Dupa trei zile de la postarea unei intrebari pe TPU.ro, daca aceasta primeste cel putin doua raspunsuri, utilizatorul care a pus respectiva intrebare primeste o notificare prin e-mail, in care este invitat sa desemneze raspunsul pe care il considera cel mai bun. Utilizatorul are la dispozitie doua zile pentru a alege raspunsul castigator. Daca utilizatorul nu alege un raspuns castigator in termen de doua zile, desemnarea raspunsului castigator se realizeaza in mod automat. Astfel, raspunsul care a fost votat de cele mai multe ori ca "folositor" si "inteligent" va fi desemnat ca fiind castigator. In conditiile in care mai multe raspunsuri au fost votate de acelasi numar de ori ca "folositor" si "inteligent", primul postat dintre acestea este ales "castigator".
http://www.tpu.ro/intrebari-frecvente
Iar, ca in cazul de fata, daca robotelul nu gaseste voturi la nici un raspuns, nu da FUNDOAIE.
Buna! Eu, din cate stiu, este vorba de aproximativ 3 zile in care trebuie sa te gandesti "cine are cel mai bun raspuns?", apoi, robotelul alege raspunsul corect daca tu nu l-ai ales.
Sper ca te-am ajutat!
Ionut299273 întreabă: