anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Dupa ce am citit cateva intrebari pe aici am sesizat ca media de varsta este putin cam ciudata... Chiar si sotul a fost amuzat ca stau pe TPU cu adolescentii. Asa ca va provoc sa va spuneti varsta..Sa ma asigur ca e necesar sa-mi sterg contul

28 răspunsuri:
| Cristinaaa57 a răspuns:

16rolling on the floor

| darrio2007 a răspuns:

48.E bine?

| darrio2007 a răspuns:

P.S. Acum spune si varsta ta.Chiar daca nu e politicos sa intrebi o femei despre varsta.

| Tina88 a răspuns (pentru darrio2007):

Dar nu dau verdictul daca este bine sau nu, sunt doar curioasa daca este locul potrivit pentru mine happy

| RainmakerX a răspuns:

17 Tata are 48 si sta pe TPU in timpul liber cu toate ca nu raspunde la T/A ci la alte categorii...nu conteaza varsta conteaza doar felul tau de a fi.

| Tina88 a răspuns (pentru darrio2007):

28. Nu este politicos dar este sanatos happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Chiar nu trebuie sa va stergeti contul, ma bucur ca avem printre noi (adolescentii) si niste "minti rasarite", pentru ca, dupa cum probabil ati vazut avem nevoie si de niste sfaturi bune de la persoane serioase.
Eu am 17 big grin!

suntserios
| suntserios a răspuns:

La ce intrebare ai pus poti ramane linistita, te incadrezi in media 12-14 ani

| Zazy a răspuns:

Am 15, dar site-ul este pentru toţi. happy

| Tina88 a răspuns (pentru suntserios):

La ce raspuns si remarca ai dat te incadrezi la media de 6-7. Stai ca ma ajungi curand.

| Tina88 a răspuns (pentru suntserios):

Sau stai... seriozitatea cu care defilezi in nickname nu-ti permite sa intelegi o intrebare menita sa adune informatii despre media de varsta a userilor dintr-o comunitate virtuala. MA SCUZI. laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

17

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Nu stiu care o fi varsta ta biologica, dar, la cum judeci, cred ca te incadrezi si tu printre copiii cu probleme nerezolvate de pe TPU.
Presupun ca nu ai copii, pentru ca, daca ai avea, ai sti ca pun o gramada de intrebari iar cele mai bune raspunsuri ar trebui sa le gaseasca la adulti.
Indiferent ce varsta ai, faptul ca poti ajuta pe cineva cu un raspuns sau cu un sfat, nu te coboara, a priori, la nivelul celui care a intrebat.
Cat despre varsta mea, ia ghici!

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru Tina88):

Aaa ce dragut, te si superi ca un copil de 12 ani

| Tina88 a răspuns (pentru ardnaxur1961):

Nu a spus nimeni ca este o chestie care coboara sau ridica in intelect sau orice alt mod, nu inteleg de ce sunteti atat de irascibili la intrebarea mea? Si care parte este copilareasca de ma incadrez la media despre care intreb? Eu cred ca unii oferiti raspunsuri doar pentru a va afla in vreun top pentru ca altfel nu imi dau seama de unde atitudinea si analiza psihologica proiectata asupra mea si asupra "problemelor nerezolvate" care presupui ca imi apartin. Poate ca eu personal vreau sa dezbat ceva cu persoane de varsta mea si sunt curioasa daca le gasesc aici sau nu. Pe mine nu ma intereseaza daca tu ai copii sau iti place sa oferi sfaturi parintesti online, iar daca pe tine te intereseaza daca eu am copii sau nu, inseamna ca ai curiozitati deplasate.

| immaBeast a răspuns:

19.
De ce sa fie necesar sa stergi contul?

| FeliciaCorinaA a răspuns:

21 de ani frumosi. Si iubitul meu rade de mine insa ideea TPU e perfecta in opinia mea, stii. Noi ne simtiti judecati deseori si pe buna dreptate pentru ca niciunul, in lumea reala, nu ezita sa ne arate cu degetul. Oricum, a existat o perioada in care aveam un grup de prieteni cu care nu reuseam sa vorbesc despre subiecte mai interesante sau despre simple intrebari care imi treceau prin cap si voiam sa aflu si parerea lor. Eu, cel putin, nu mi-as sterge niciodata contul de TPU. Mai degraba pe acela de Facebook. laughing

| Fatamuntilor a răspuns:

Varsta mea e publica!
Pai tu ajututi pe cineva in functie de varsta?

Ai sters intrebarea, ciudat, dai dovada de inmaruritate!

| darrio2007 a răspuns (pentru Tina88):

Daca eu la 48 sunt de 5 ani pe aici inseamna ca tu la 28 te potrivesti ca o manusa.Sa nu crezi ca este o aluzie la media de varsta de aici.

| darrio2007 a răspuns (pentru Tina88):

Dragut raspuns.

| doreal a răspuns:

14 si nu trebuie sa iti stergi contul. Fiecare poate ajuta cu un raspuns cat de mic happy.

| Sociopat a răspuns:

19

| SetYourselfFree a răspuns:

15 ani.Media de vârstă să nu te influenţeze în ideea de a-ţi şterge contul.Este nevoie de tine pentru a da o mână de ajutor şi mai ales pentru că ai o vârstă considerabilă(eşti un om trecut prin viaţă)şi se presupune că ai acumulat mai multă experienţă şi cunoştinţe pe care le poţi împărtăşi cu noi, utilizatorii pentru rezolvarea problemelor noastre.

caramela
| caramela a răspuns (pentru darrio2007):

Esti mai mare ca mine cu 3 ani "nenea" Darrio? :d
sa ai sanatate si tot ce iti doresti alaturi de familia ta happy
O zi bunahappy

| darrio2007 a răspuns (pentru caramela):

Multumesc,Caramela.Asemeni iti doresc si tie.O zi buna!

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Eu am 45 de ani.

Sunt şi useri adulţi/maturi : 20, 3 % dintre useri au peste 18 ani;)
Vezi detalii în graficul de la linkul :
http://image.slidesharecdn.com/......-3-638.jpg

Dar, MAJORITATEA sunt "copilaşi" = mai exact 79, 7 % au sub 18 anişori :)
Vezi alte detalii pe Blog, la linkul :
http://www.tpu.ro/blog/?p=4322

Sau, cel puţin, asta era situaţia prin 2013...
Acum, cred că, adulţii au rămas sub 10 % :(

Toate cele bune!

| BlackArt333 a răspuns:

12 laughing rolling on the floor