Mda, asa e. Ai avut ceva conflicte cu respectivul? Eu bag pe lista de ignor persoana cu care nu ma inteleg. Dar si trimit mail la Contact, cu captura de ecran, la cine imi comenteaza vulgar si chiar foarte vulgar.
Nu am avut niciun conflict, dar stiu c-a pus o intrebare acum cateva zile si i-am dat mai multe raspunsuri. Am fost foarte sincer si am vrut sa il fac sa inteleaga anumite lucruri, nu mai stiu exact ce i-am spus pentru ca i-am dat block. Continua sa imi dea astfel de evaluari si incepusem sa ma satur, plus ca mi-a dat un mesaj stupid si lipsit de logica dupa ce a terminat de evaluat vreo 10 raspunsuri: https://www.tpu.ro/......-ro-si-ma/ Asta a fost intrebarea, eu nu o pot vedea pentru ca l-am blocat (cam aiurea mecanismul asta, daca imi dadea el block puteam s-o vad, dar nu puteam raspunde). Mi-a dat la un moment dat nefolositor si eronat la un raspuns, desi nu era cazul, l-am intrebat de ce. Dupa cateva zile, deci nu imediat, se trezeste sa imi dea la 15-20 de intrebari nefolositor si eronat. Poti vedea raspunsurile acolo daca te intereseaza, eu nu mai pot de cand l-am blocat si am nevoie de aprobarea lui sa il scot din lista de utilizatori ignorati (asta e in premiera, n-am mai vazut nicaieri asa sistem =)) ). Cred ca l-a deranjat faptul ca l-am contrazis, habar nu am. Probabil are probleme la bostan.
Dă-i pace, evaluările folositor/nefolositor, inteligent/stupid nu reflectă nici inteligența, nici prostia celui care le primește, nici a celui care le acordă. Unii le oferă din răutate, alții din datorie (îți dau/îmi dai), alții din bunul simț, dar sunt și unii care le oferă pe merit.
Eu am cunoscut useri pe site, care au fost sancționați din aceeași cauză (cu ani în urmă), și care nici în ziua de azi, nu mai pot evalua răspunsuri. Prostia se plătește...
Asa si trebuie, sa se plateasca. Cum ar fi daca unii ar face ce vor, iar altii ar fi nevoiti sa ii suporte, ignorandu-i? O pedeapsa mai buna ar fi suspendarea temporara a contului si anularea voturilor date.
Https://www.tpu.ro/utilizator/abbkln
Este ultimul ca Rank de pe acest site. Desi aproape face anul aici. Nu ma mira. Face asta din invidie.
Din pacate, n-ai ce sa le faci, decat sa le ignori. Cazul lor obsesiv este obiectul studiilor psihiatrice.
Cu cateva zile inainte, unul a scris un raspuns de o prostie magistrala (din punct de vedere tehnic). I-am dat "eronat" si "nefolositor", iar dupa cateva minute el mi-a marcat ca eronat si nefolositor ultimele mele raspunsuri (pana ce l-am blocat cu "ignore").
User aXy99 admin este in concediu, va reveni dupa sarbatori, intre timp da ignor acelui user si scrie aici https://www.tpu.ro/utilizator/tpu,abuzul de voturi se pedepseste conform regulamentului TPU, despre acel user ce sa spun, sa-i fie rusine, acest site are un scop, a ne ajuta intre noi nu de a da eronat, nefolositor unui user, este bataie de joc, sarbatori fericite
Trimite I un mesaj celui care ți a votat sa vezi care e problema lui... Acum fie vorba între noi, la câte minți luminate sunt pe aici nimic nu mai e anormal.
Ce e rau in asta? Doar arata cate probleme mentale are persoana. Eu aveam primele 3 pagini de nefolositor ( dupa mica mea presupunere, cam 30 de voturi ) din cuibul de mii bune ale lui noname acum 1 an.
Eu spre deosebire de el, chiar ti-am citit raspunsurile si mi s-au parut lucubre, conduc la dezinformare si manipulare. Ti-as mai fi dat odata daca puteam.
Sincer, ti-as da la mai bine din o treime din raspunsuri aceste evaluari, dar nu am timp.
Vezi ce ai scris tu recent. 3 minciuni grosolane
Daca te referi la sectiunea de "Politic, social..." las-o balta. Nu stiu ce beneficii iti aduce tie dictatura asta a lui Dragnea, dar e clar ca nu esti impartial si nu poti gandi obiectiv. Nu neaparat ca nu poti, dar nu vrei.
Cu siguranță, eu nu stăpânesc termenii 'constituționalitate' și 'sesizare-condamnare', nu tu. Eu nu gândesc obiectiv.
Eu nu vreau securiști, nu-mi pasă de Dragnea.
Nu e vorba ca nu stiu diferenta intre a sesiza si a condamna, dar nu m-a interesat foarte tare subiectul asta si e posibil sa fi fost informat gresit cu privire la anumite lucruri legate de Dragnea. Doar la unele, nu la toate.
O iei pe calea cea bună.