Asta e situaţia. Până la urmă, site'ul e făcut pentru a cere şi a primi ajutor, dar nu dat mură'n gură, cum vor majoritatea. Sunt de acord cu o îndrumare, un site pe care să găsească un referat despre, dar atât. Sincer, chiar şi întrebările care nu's legate de teme încep să fie din ce în ce mai stupide. Cred că de o mie de ori am întâlnit întrebarea "Ce e funda?" sau "Cum devin senior?" sau "Roşu sau albastru?". Într'adevăr, tu răspunzi doar la ce întrebări vrei tu, dupa cum s-a spus şi mai sus.
Cât despre utilizatorul de peste 15 ani cu întrebări faine, nu puse la mişto sau ca să facă pe deşteptul, îţi urez succes în a'l găsi căci vei avea nevoie.
Seară frumoasă!
Cum devin senior am intrebat si eu ), chiar nu gaseam in FAQ
Ei, poate şi eu aş fi întrebat dacă nu eram lămurită deja. Dar săptămânile trecute erau pe aceiaşi pagină, una sub alta 'jde mii de copii ale întrebării "Cum devin senior?". Culmea, nu? De aia spuneam că mi se par cam stupide.
Temele sunt strict interzise pe TPU (prin regulament), așa că decât să răspunzi la întrebările de acest gen, ar trebui să le raportezi. Întreaga comunitate (și părinții leneșilor care vor mură în gură) ți-ar fi recunoscătoare.
Asa e, prefer sa intru in weekend, sau dupa 20:00 pe site,dupa ce isi termina astia temele,ca n-am la ce raspunde,nu stau eu sa le fac poezii,propozitii sau problemele la mate, fizica, chimie.
Copii fără viitor. Decât să-ți facă altcineva tema mai bine nu o mai faci deloc, tot aia e. Oricum până la urmă e treaba lor, mie mi se pare o tâmpenie că-s interzise temele, până la urmă e viitorul lor, dacă ei vor să-și bată joc de el cine suntem noi să ne opunem?
Salutare.
Solutia ar fi sa nu le mai raspunzi. Nici eu nu sunt de acord cu aceste intrebari, legate de teme. Si mai grav e ca unii isi pierd timpul raspunzand la aceste intrebari. Temele au si ele rostul lor. Fiecare elev ar trebui sa isi bata capul putin si sa le rezolve. Altfel copiaza de pe TPU raspunsurile si nu invata nimic. Cred ca ar trebui sa intrii mai devreme, cand copii sunt inca la scoala sau mai tarziu, dupa ce se impart pijamalele.
In primul rand am peste 15 ani. In al doilea rand nu cred ca cineva iti poate spune cand sa intri ca sa poti gasi niste intrebari interesante. Aia de isi fac temele pe net posteaza intrebari referitoare la ce ar trebui sa rezolve ei fara ajutorul altora in mai toate categoriile de intrebari. Daca vrei sa gasesti intrebari interesante te duci intr-o gategorie care iti place si vezi ce intrebare ti se pare tie interesanta.
Da, wow! E 17:54 chiar si multi dintre noi chiar ne facem temele. Deosebirea e ca unii si-o fac pe site, altii cu nasu' in carti
Guts67443 întreabă: