Bună!
NU este permis să fi ameninţată sub nici o formă!
Oricum, suspendările le dispune Admina Cristina şi NU un user oarecare
Cel mult, dacă ai încălcat Regulamentul cu ceva, poate să-ţi atragă atenţia ( un anumit user ) şi te poate RAPORTA la Admine!
Dar NU are voie să te ameninţe!
Spre exemplu : am întâlnit unii useri care mi-au copiat răspunsurile şi le-au dat altor useri ca fiind al lor - lucru INTERZIS prin Regulament!
În acest caz, le-am atras atenţia să ŞTEARGĂ acele răspunsuri în 24 de ore, în caz contrar le-am spus că-i raportez la Admina Cristina!
Evident, care nu au vrut să se conformeze, au fost raportaţi şi Cristina i-a sancţionat conform Regulamentului
Dar, un user oarecare NU te poate suspenda
Toate cele bune!
"Dar, un user oarecare NU te poate suspenda rolling on the floor " - Ba da. Îi dă raport de pe şapte conturi PÂNĂ o suspendă
Bună!
NU mai debita TÂMPENII!
Poate să o raporteze de pe 100 de conturi.
FIECARE raportare este VERIFICATĂ de Admina Cristina şi doar dacă este întemeiată se dispun unele sancţiuni!
NU contează câte raportări a primit userul respectiv - NU e ca la Facebook
Contează ce anume se presupune că a încălcat din Regulamentul TPU şi ce se poate DOVEDI!
Din contră, dacă raportezi AIUREA, fără să existe o încălcare a Regulamentului, atunci userul care raportează va fi SANCŢIONAT pentru "raportări abuzive"!
Deci, NU mai vorbi aiurea!
Toate cele bune!
Ioooi.
Tare sunt curioasă.
O să mă apuc de făcut conturi.
"Deci, NU mai vorbi aiurea! " - . Dar aşa vorbesc eu.
Da, da, raport ce primeşti!
Abia aştept.
Ps. De unde ştiu că am raport?
Nu ştiu.
Ia caută fetiţa CarameleCuLapte, să vezi ce întebări stupide pune. Adică fotomodela, no?
Şi eu ce treabă am cu fetiţa cu CarameleCuLapte?
Doar să-ţi spun.
Atâta modestie pe ea.
La cei 13 ani pe care îi aveţi, n-ar trebui să mă aştept la prea multe.
Vina mea.
Am 16.
Nici detinerea de conturi multiple nu este permisa!
Deci NU vorbi aiurea!
PS. Bursuc, nu-mi multumi
ce amuzant )) lol ) mor ))
Ahahahaha ))
Îmi plac glumele astea puerile de oameni adulţi care se dau victorioşi printr-o replică nevictorioasă...
"Nici detinerea de conturi multiple nu este permisa!" - De ce mi-aţi zice mie asta în cazul în care nu deţin conturi multiple şi nici nu-mi pasă dacă este permis?
Ma gandesc ca userul se refera la faptul ca e de ajuns doua rapoartari ca acea postare sa dispara.
Oricum, dupa cum spuneai raportarile sunt verificate, userul nu poate sanctionat pe baza acestora
,,Ioooi.
Tare sunt curioasă.
O să mă apuc de făcut conturi.''
In cazul in care vei avea acel gand!
"In cazul in care vei avea acel gand!" - .
Tocmai asta era noima din răspunsul meu.
Deci, NinnyKittyAnto, stai liniştită la noapte că scopul meu în viaţa nu este acela de a-mi face multe conturi pe site ca să stau să raportez.
Bună, Angycut
Mda, posibil...
Oricum, raportările sunt verificate "bucată cu bucată" şi userul NU este sancţionat decât dacă încalcă Regulamentul
Cam asta sper că am reuşit să explic
O zi faină să ai!
Buna
Doar daca cel care posteaza incalca regulamentul si are un limbaj obscen!
Daca nu s-a incalcat regulamentul, poti trimite sesizare adminilor cu link-ul acelui user care a facut amenintarea.
O seara buna
Pai este permis orice. Dar asta nu inseamna ca poate sa asigure suspendarea cuiva.
Ok.
Te-a amenintat cineva sa inteleg?
Poate.
Doar daca se incalca regulamentul, dar nici asa formularea nu este corecta.
Poate utilizatorul respectiv a amintit ca poti fi suspendat daca nu se respecta regulamentul
Oricum, decizia apartine adminilor.
Păi m-a ameninţat fără motiv, că dacă-i mai spun ceva are grijă să fiu suspendată, dar nu i-am zis ceva rău.
Am citit in mare prima pagina cu raspunsurile tale si nu cred ca ai motive de supendare.
Poti trimite linkul cu postarea celui care te-a amentinat, precum si profilul la contact.
Bine.
Nu e voie. Daca nu ii raportezi atunci acestia nu vor pati nimic.Trebuie sa ii raportezi ca acestia sa poata fi suspendati, lucru ca le va atrage atentia pe viitor.Deci totul depinde de tine.
Elena1234456 întreabă: