Sincer m-am uitat prin rapunsurile tale si am vazut ca nu sti serioasa in niciunul.Te prostesti cand omu vrea ajutor si nu o sa-ti dea funda.incearca sa fi mai srioasa si mai la obiect.Incearca sa nu mai faci misto sau ma rog sa glumesti ca maj nu dau funda (din prorpie exp iti spun). Incearca ca rasp tale sa fie cat mai complexe si mai bine din proprie experienta nu doar luate de pe net. asa oamenii iti for da multe funde.Deci daca vrei funda la raspunsuri incearca sa raspunzi cat mai complex, mai bine ca ceilalti care au raspuns si sa nu jignesti
Bafta
Ca sa primesti funda trebuie ca raspunsurile sa fie corecte Nu zic ca raspunsurile tale sunt gresite dar depinde si de utilizator daca vrea sa iti dea funda si nu exista o limita de raspunsuri ca sa primesti neaparat funda
Pai fii si tu mai la obiect si nu mai fa misto atunci cand raspunzi la intrebari si treci direct la subict astfel nu vei primi prea multe funde
bafta!
Ei bine, este posibil ca alti utilizatori TPU sa dea raspunsuri mult mai bune decat raspunsurile tale sau sa spuna exact ceea ce il intereseaza pe cel care a intrebat. Sunt sigur ca o sa primesti mai devreme sau mai tarziu Succes!
Probabil,pentru ca nu-i multumeste raspunsul tau,nu este destul de explicit, complex sau raspunzi prea tarziu, nu stiu din ce alt motiv nu ti-ar da funda.Ai rabdare, ajuta in continuare si vei primi. Funda?
Iti spun eu.Pentru a primi funde iti trebuie cel mai folositor si inteligent raspuns.