NU! Pruncii astia distrusi cu IQ-ul sub nivelul marii care au impresia ca sunt "tari" daca au multe funde pe mine pur si simplu ma baga in boala, si daca as fi eu administrator aici imediat cum i-as vedea i-as avertiza. Iar apoi, suspendare. Mor cand ii vad: "fundita? Plzzzzzz." Geez, cat idiot poti fi? Primesti funda doar daca dai un raspuns bun, care il ajuta pe cel care intreaba, nu daca dai acolo un raspus de doua cuvinte, sau unul scos de pe Wikipedia doar pentru ca vrei s-o primesti in speranta de a deveni expert TPU (desi nu asa devii expert, dar ei asa cred la cat sunt de idioti). Pur si simplu ma dezgusta...
Bv fata esti tare
Normal ca nu-i suport. Am vazut ca la sfarsitul raspunsurilor cerseau funda. Nu cinteza funda aceea, conteza doar sa-i ajutam pe oamneii care ne cer ajutorul. Asta este important.
Pa - pa!
Şi mda, la întrebarea asta vor veni toţi că "vaaai eu sunt aici doar ca sa ajut, nu pentru funda ca aici conteaza doar sa fii de folos" ca să îşi formeze o imagine bună şi poate la alte întrebări o ard cu cerşitul fundei. Aiurea! Toţi tânjim după o recompensă, ca vorbele noastre să aibă un efect asupra interlocutorului, şi nimic nu este mai rău decât să vorbeşti şi respectivul să nu îţi dea de înţeles că te bagă în seamă. Şi nu, nu îmi pasă de fundă în sine deoarece nu sunt pentru puncte aici, nici la orgoliu nu mă ajută, dar nici nu mă deranjează dacă o primesc (cu toată că nu mă prea uit de la cine).
Secret si esti bou sau noob esti cersetor logic cica'' funda'' normal ca ii urasc ca sunt uneori prosti
Tu chiar nu ai simţul umorului, Alexandre?
Multumesc ca l-ai lamurit.
Funda?
Nu mai eşti culeană, fată. Mai nou se cere funduliţzăh şi votik . Şi nu am funde în stoc acum, te multumeşti cu un voticel stupid? Sper ca ţi-am fost de folos şi că nu te-am supărat, baftă
Ahahahah.
Nu-nteleg de ce vot stupid. Nu conteaza.
P.S. Ce este culeana?
E un termen folosit de un amic, de la cool, culeana. Mda, raspund invers.
Da, ai dreptate, nu mai conteaza. In orice caz, sper ca nu te-am indispus/suparat (aşa mi se pare), dar m-am luat dupa ce ai spus tu cu funda şi am încercat să fac mişto de cei care cer sau oferă fundă sau vot. ca nu mi-a reuşit, e altă treabă, nu am inspiraţie la ora asta.
Acum m-am prins. hahaha
Nu, stai linistit. Pentru ce sa ma supar?!
Nu stiu, asa imi pare cand imi arunca cineva ca replica interjectia aia, ca s-a simtit deranjat de ce am zis. Oricum, nici nu intentionam sa zic ceva amuzant.
anonim_4396 întreabă: