Vezi ca am urcat o rezolvare aici pe site
http://www.tpu.ro/......mm-uri-si/
bafta!
Buna Simona.
Si eu sunt de acord cu tine, doar ca scopul acestor reclame este sa faca banii pe TPU.Catalin are probleme cu banii pe acest site si de asta sunt atatea reclame ca sa putem noi sa avem cont, sa punem intrebari/raspunsuri pe TPU.Altfel,totul ar fi de platit.
Buna Simona! Sunt de acord cu tine, reclama astea sunt foarte iritante. Macar, de ar fi ceva calumea, mai bine le puneau eventula pe margini, dar nu cum intri pe TPU pac iti apare reclama. E foarte enervat . Ma intreb oare, daca administratorii au fost de acord cu aceste reclame. Nu stiu daca ei castiga ceva din utilizatorii care raspund pe aici, dar vor avea de pierdut destul de multi de cand au introdus reclamele. O zi buna!
Sunt de acord...de ficare data cand ma uit la intrebarile noi de pe site si dau mai jos imi apare reclama cu oriflame si este chiar enervent sa stai sa o inchizi tot timpul... daca ar aprea o singura data si apoi sa o inchizi sh sa nu mai apara era mult mai bine. Dar ce putem face?
Si eu sunt de-acord cu tine, dar n-avem ce sa facem.
Oricum, cred ca o sa treaca repede faza asta .
Si o sa vine altele si iar altele...
Buna eu sunt total de acord cu tine si spun ca acolo unde se poate sa trimiti scrisoare de recomndare de pe TPU sa le recomandam sa scoatem reclameleesti de acord?
Buna.
Sunt de acord cu tine.Ai dreptate chiar sunt putin enervante...sau chiar mai mult. Adica nu spun sa nu mai existe reclame,sa fie dar nu chiar asa de multe sunt enervante.
Pe mine ma enerveza doar asta cu,,ORIFLAME'' si aia din colt,, Cu drag de la TPU''.
Si eu as vrea sa nu mai fie. Sper sa scoata reclamele astea, macar cateva.
Pa-pa!
De acord cu tine!
Dupa parerea mea, TPU va pierde utilizatori din cauza reclamelor care chiar nu au nici un folos!
Sa stii ca ai dreptate simona,ai pus punctul pe "i",sunt total de acord cu tine.
Nici mie nu imi mai vine sa intru si cred ca din cauza reclamelor TPU o sa piarda vreo cativa utilizatori.
Nu inteleg rostul reclamei, ca asta cu oriflame ma enerveaza, ca nici macar nu sunt fata ca sa ma intereseze
As fi vesnic recunoscator daca administratorul ar scoate reclamele sau macar ar pune-o intru-n colt sai sa aiba un buton pentru restrangere./
Oriflame SUCKS
Sunt total de acord si pe mine ma enerveaza toata ziua reclame.mai dau si clik din greseala si imi apar nu stiu cate
Bună Simona.Probabil dacă zici asta nu ştii cu ce se mănâncă online-ul.Îşi câştigă şi ei existenţa,dacă ai fi în locul lor ai proceda la fel,odată ce vin oamenii care vor să-şi facă la tine, îi poţi refuza? nu, să dai un X îţi ia 2 secunde, iar TPU le ia banii la advertiseri, bravo lor.Nu cred că se poate face nimic,decât dacă ai veni cu o ofertă mai mare decât advertiserii, în timp poate îi va scoate pe ei să te pună pe tine, dar sunt sigur că nu ai vrea să ştii ce sumă ar acoperi asta.O zi bună.
Votez impotriva,urasc chestia asta,daca erau ca restul reclamelor incadrate intr-un colt al paginii pe undeva era altfel, dar asa de fiecare data cand schimb pagina imi apare panarama asta cu oriflame, ma enerveaza ca trebuie sa o inchid de fiecare data...cate reclame vor sa mai bage?
Gata, nu mai intru!
inteleg, cateva reclame pe margine sunt acceptabile!
dar sa inchid reclame la fiecare 3 secunde, asta nu se accepta!
v-a lovit si pe voi foamea! din plin! v-a facut KO!
cu banii luaţi de pe reclame sa cumpăraţi lumânări celor mai dragi vouă!
Eu una nu sunt nici pro nici contra si bag mana in foc ca daca ti-ar oferi cineva o suma bunicica de bani, iar pentru suna aceea tu ar trebu sa ii "stresezi" pe alti cu reclame, ai face-o. iti garantez. sfatul meu evita marketing-ul, nu e de tine.
Ionut299273 întreabă: