Nu atât numărul postărilor şterse de admini contează, Angy, cât gravitatea şi persistenţa lor.
De vreo săptămână, două se face pe TPU o ştergere masivă de întrebări vechi cu tot cu răspunsuri (majoritatea de dinaintea introducerii regulii legate de piraterie); şi mie mi-au dispărut peste o sută de răspunsuri în ultimele zile şi peste câteva mii în total, dar majoritatea erau inofensive. Altul, în schimb, îşi poate face contul astăzi, să înjure vreo două ore şi a şi zburat de pe site.
Eu ma,, laud'' cu vreo 200, dar nici nu am vechimea ta...
Majolitatea raspunsurilor mi-au diparut odata cu intrebarile, iar de injurat (la mine), nu se pune problema.Merci de lamurire.
Nu Angy...nu exista asa ceva in regulament...totul depinde de admine.Mult noroc.
Asa ma gandeam si eu.Imi disparuse azi o multime de raspunsuri...Si cred ca nu numai mie.
Seara buna!
Hey, mamaitza Angycut!
Iti confirm si eu.
Nu conteaza decat daca acele postari sunt jigniri/injuraturi frecvente in postarile de zi cu zi. Atunci chiar primesti avertismente/suspendari. Altfel, poti strange si 1 milion de postari sterse pe langa doar vreo 20 care ar fi suficiente pentru sanctiuni.
Incep sa te plac, pe bune...:
Sincer, nu as face fata la vreo 800.000 de nepotei
Imi ajung pe cei personali (de la surori)
Nu prea este specificat.
http://www.tpu.ro/intrebari-frecvente
Uita-te jos de tot la punctul 41.
Cunosc regulamentul; nu scrie nimic cu privire laacest lucru!
Nu cred. am facut o data un cuncurs cu chestia asta . o persoana avea peste 1000 de raspunsuri sterse. cu astea spune, nu cred ca e o "limita".
Am vazut ca se face,, curatenia' de iarna -primavara pe site, azi mi-a disparut o multime de raspunsuri (inclusiv o funda) si na. ma gandeam si eu...
Ti-a disparut o funda!?
Hai, lasa capul pe umarul meu, usor, usor...ca o sa treaca sh, sh, shhh.
Glumeam, bre
Am destule, am si de dat... cine de inscrie?
angy27 întreabă: