Bună.
Cerșesc funda sperând că într-o zi vor ajunge experți.
Asta nu se va întâmpla!
Pa, pa.
Asa este.TOATA lumea funda, funda, si la ce ne foloseste in viata sa strangem multe funde? Doar n-o sa ne hranim cu ele...:d Ia funda cine merita nu cine o cerseste.Si eu sunt de aceeasi parere ca tine.Aici oamenii se ajuta intre ei isi dau sfaturi.Nu dai un sfat gata sa primesti ceva inapoi.Nu se face asaa... oameni buni
Bai baiete tu tot nu ai inteles,funda nu e ceva ce trebuie sa ii dai unui utilizator,funda e ca un premiu ca a raspuns bine si celui ce primeste raspunsul ii place si il ajuta putin,daca vrei ii dai daca nu nu, si colecti ade funde s-a inventat de ulitizatori ca fac ca un fel de injtrecere, concurs...cine are cele mai multe funde ca si pe yahoo ca fac colectie de id-uri"cate id-uri ai?, 400, aaa eu am 450"cam asa ceva
Sunt de acord! ce e cu atata "funda?" "fundita?" si asa mai departe
Dupa parerea mea e cam aiurea sa stai sa cersesti de la oameni funda! Pana la urma raspunzi pentru funda sau ca sa ajuti pe cineva?
Acum ca am raspuns primesc funda?(glumesc:p)
Vai da ce important te crezi, dar nu vrei sa administrezi tu site-ul? Eu urasc oamenii care tine care se cred buricii pamantului.
Asta a defenit o obisnuinta pentru unii cred ca ei raspund la intrebari doar pentru funde nu pentru a ajuta oamenii
Nu sunt de acord cu tine, thelordoftime. Pt ca unii poate vor sa obtina un punctaj si tu ii impiedici. Si de ce oare vrei sa primesti raspunsuri pe gratis? Chiar nu vrei sa dai nimic in schimb? Ce, e asa greu de dat o funda pentru cel mai bun raspuns? Vezi ca unii s-ar putea sa te tina minte si s-ar putea sa te afecteze cand mai pui intrebari...
@ MitroKta nu am zis ca nu dau funda, am zis ca nu imi plac cei care o cer (oricum toti vrem funde, dar dam raspunsuri bune ca sa o obtinem Am intalnit la o intrebare "Da... funda?")
Sunt de acord ccu tine! Si pe mine ma enerveaza cand la sfarsit de raspuns imi scrie cate unul,, funda?" iar eu atunci nu dau si nu conteaza cat de folositor este raspunsul pentru ca imi dovedeste ca nu raspunde din solidaritate si din doritna de a ajuta ci doar ca sa primeasca o amarata funda dinaia care oricum nu ii foloseste prea tare!
Sunt de acord cu Aylee. si eu am dat raspunsuri foarte bune si ce daca am cerut funda? Ce fite aveti unii pe aici... vreti raspunsuri si pe moca.parca costa bani sa dai un *** de funda.
Cred ca ar trebui dar cersetori sunt tot cersetori trebuie sa ne obisnuim... apropo te rog da-mi funda
anonim_4396 întreabă: