In primul rand de curiozitate dar și pentru gama larga de subiecte care se discuta aici.
Ptr ca imi place sa socializez cu oamenii, ma atrag toate forumurile, nu ceva special la acest site.
Sincer? De plictiseală.
Petrec o grămadă de timp în birou la hotel si se mai întâmplă să nu am nimic de făcut.
Iar TPU e destul de interesant și relaxant. Sau mai bine spus era acum 5 ani. Acum s-a cam umplut de trolli și de copii.
Mi a plăcut ideea, la început chiar ma gândeam că pot să ajut, apoi intrebarile se tot repetau si a devenit mai plictisitor dar totusi imi place sa mai intru sa vad ce se discuta, ce se răspunde
Pentru ca voiam sa discut probleme si idei, dar mi s-a dovedit de ce nu am cu cine discuta.
Invat mai multe incercand sa dau raspunsuri pertinente altora.
Ca reusesc sau nu (sa invat sau sa dau raspunsuri chiar asa de pertinente), asta e a doua parte a discutiei...
Oricum, nu-mi place sa dau un raspuns neinformat sau pe genunchi. Poate nu-mi iese mereu cum as vrea, dar ma perfectionez.
PS: deci, o motivatie care tine atat de egoism, cat si de altruism. Chiar ma bucur cand cineva e vadit multumit si-mi spune ca s-a simtit ajutat de raspunsul meu. Oameni suntem, nu?
In alta ordine, e ca si cum ai avea o minte iscoditoare care face cat alte sute de minti care-si pun intrebari. Unele dintre ele devin interesante chiar si pentru cel care raspunde, de genul "mai, sa fie! nici nu mi-am pus problema...ia, sa vedem".
Sa se gandeasca fiecare la prima intrebare si primul raspuns pus/a de la profilul lui, de acolo pleaca raspunsul la intrebarea ta
CloseToYou întreabă: