anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Following Versus Followers...
Stim cu toti ca lista noastra de friends este prea lunga ca sa ne putem "ocupa" de toti... dar totusi?!
Tu pe cine urmaresti atent, aproape zilnic, de pe lista ta? Profilul cui il deschizi mereu, sa-i studiezi postarile, intrebarile, eventual voturile? (si nu ma refer doar la lista de prieteni) happy

18 răspunsuri:
| мιнαɛℓα36 a răspuns:

"Epuras" dragalas
A fugit peste imas
Si s-a dus colo sus
Intr-o tufa s-a ascuns!
Dar Codau caine rau
L-a gonit din cuibul sau
Si-a plecat speriat
Colo-n codru-ntunecat!

| floresdemayo a răspuns (pentru мιнαɛℓα36):

Si tu crezi că nu revine,
Să se ia acum de tine laughing?

| мιнαɛℓα36 a răspuns (pentru floresdemayo):

Matelotu-a amutit...vine mai la asfintit!
De s-o lua sau nu s-o lua
Tot nu-mi vad de treaba mea! laughing

| anonim_4396 explică (pentru мιнαɛℓα36):

Am iesit din tufa rea
Unde am facut ceva...
Era tufa de urzica
Si acum corpul ma pisca!
Iar Codau, caine bleg,
Urmarind pe unde merg
A calcat in munca mea
Colo jos in tufa rea rolling on the floor
Ah! Labutele ma dooor
Si-n codru pute nasol...

| мιнαɛℓα36 a răspuns:

Ma urmaresc pe mine! In fiecare zi ma uit ce naibii am scris cu o zi in urma si tare imi place ce vad! Imi vine sa ma pup, parca-parca m-as vota singura!

| aliceinchains a răspuns:

Nu urmăresc atent pe nimeni, nici măcar rar. Abia mai intru pe TPU, fac prezenţa puţin, fără să răspund.
Dacă pe la o întrebare văd pe cineva pe care îl apreciez, citesc răspunsul, dar atât. Pe cine apreciez, se ştie. Aceleaşi persoane cu care am şi ţinut legătura de când sunt pe TPU, nu am de ce să-i "urmăresc atent", că pot să spun că-i cunosc destul de bine.

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Pe tine, mă! Cine altcineva să-ți poarte de grijă big grin?!
Poate dușmanii laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pe nimeni si pe toti nutilizatorii.Numai bine.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu urmaresc pe nimeni atent, doar citesc de plictiseala si nu aflu nimic nou.
Uneori intru pe GenOm, pyma, IMC90, cateodata intram pe greece12, rareori pe Diabolique, WQT, uneori Woodenpints si in rest, toti userii ma plictisesc rau de tot, nimic special, unic, amuzant, originalitate pura 100% nu exista pe site-ul asta.

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Din anul in paste pe Dumnezau, Paulla si pe Woodenpints, nu uneori.

| IMINENT a răspuns (pentru anonim_4396):

Ehe, vezi ca userul cu 3 litere e la racoare laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nici nu ma mir ca ai putine raspunsuri. Dar hai sa fiu eu mai fraiera si sa zic: pe BenBurnleyTheo in special, ah. Apoi pe Woodenpints, Aero, MalleusMaleficarum, greece12 si IMC90.

Dumnezău?

Pe el nu il mai urmaresc de luni bune. Prea incoerente, nihliste raspunsuri si greoaie. Si cu idei nebunesti. Are impresia ca se schimba in bine, dar dupa opinia mea involueaza mai ales social. Totusi nu am dreptul sa il judec, macar el citeste si face ceva... Eu sunt o momaie.

| Dumnezău a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu nihilist.Ci solipsist, Jelli, mama. laughing

| anonim_4396 explică (pentru Dumnezău):

Mai curand pipipelumist... stii, uneori devenim umani numai cand ne moare cineva drag in brate. Alteori atunci ne pierdem umanitatea si credinta. Dar cel mai adesea, pozam in victime, absolut fara motiv palpabil, pana dam cu fruntea de vreun prag al vietii!
Chelner! O bere pentru mine si o usa mai joasa pentru colegul!

| anonim_4396 explică (pentru Dumnezău):

Oh haide, oi fi eu superficiala (stiu ca urasti asta, ahaha) dar mi se pare o tampenie. Societatea exista si esti legat de ea, dar nu depinde de tine in totalitate. Daca nu vrei, du-te intr-o pestera. Si a propos, era "sora", nu "mama". Ma faci sa ma simt batrana laughing.

| Userses a răspuns:

Sunteti toti prea ratati. laughing Nu urmaresc pe nimeni. Urmaresc doar categorii.