| Problemaaa a întrebat:

Frate care respecta regurile
- fiecare propozitie incepe cu litera mare

- nu sunt permise prescurtari de tipul "ca", "dk", "nu stiu", etc...

- evita emoticoanele si semnele de punctuatie excesive: "happy", "big grin", etc...

eu sigur nu! dk lea pus ca nu le respecta nimeni big grin

12 răspunsuri:
| AnnaDee a răspuns:

Buna!
Nu situ pe cine numești tu "nimeni", dar sunt destui care o fac, care le respecta. Asta e din bun-simt. Într-o comunitate, trebuie sa te adaptezi ca sa supraviețuiești.
Respect! O zi frumoasa!

| OanaAndreea16 a răspuns:

Eu le respect. Pentru ca-i gramatica la mijloc. Si nu-i bine sa ne obisnuim cu scrisu` de pe messenger. Ne prostim singuri.

| PurityBecameBlasfemy a răspuns:

Bine si fazele cu dk si prostiile astea de prescurtari devin inutile...de ce ai scrie asa cand poti scrie normal?

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Foarte rau faci ca nu respecti regulile(nu regurile), respectarea lor este si o dovada de buna crestere si de civilizatie. Invatandu-te asa o sa te faci cu multe cucuie, la propriu si la figurat. Si nu este adevarata afirmatia ca "nu le respecta nimeni". Sunt destui care le respecta si ar fi bine sa le respecte toti. Si nu te lauda cu rele, lauda-te cu bune! Numai bine!

| Andarock a răspuns:

---> Acestea sunt unele reguli TPU. happy
---> Eu incerc sa respect regulile, dar nici eu uneori, nu`mi amintesc de elehee hee

---> Numai bine! puppy dog eyes

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La cata lipsa de scoala ai in tine, nu ar trebui sa deschizi botul.

NOname
| NOname a răspuns:

Dacă te respecţi şi îi respecţi pe cei din jur, ar fi bine să respecţi şi regulamentul. Nimeni nu este obligat să se chinuie să-ţi descifreze postările.

Dacă vrei să faci parte dintr-o comunitate,
atunci respectă şi regulile acestei comunităţi!

| TeoPT a răspuns:

Dacă tu ești un mare distrus care nu e în stare să arate respect față de oameni de toate vârstele, aici pe TPU, e problema ta, vorbește în numele tău. Sunt o grămadă care respectă aceste reguli, sunt niște reguli foarte firești, foarte normale, și cum ziceam, cei care nu le respectă din prea multă jm3k3r1e sunt niște distruși, așa ca tine.

Baftă

| Libelle a răspuns:

La inceput scriam si eu asa, taman' ce venisem de pe messenger doar.
Apoi nu ma mai fascinat, doar nu mi-e lene sa mai adaug cateva litere.
Emoticoane...nu prea mai folosesc.Rareori un laughing,thinking sau happy
Propozitiile...asta nu prea o respect.deseori pun. si apoi incep cu litera mica.Scriu repede.

O parere personala,nu-mi fac o impresie prea buna vazand un raspuns plin de ca,dc, nu stiu, etc.In sms-uri si unde vorbesti in acelasi mod cu mai multe persoane da, dar aici sa le lasam deoparte.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie mi-au intrat in reflex. Le folosesc chiar si pe mess. Asa ca nu mai generaliza cu acel "nimeni".

| Problemaaa explică:

Ba frate eu le mai respect dar nu pun undeori punct si cand pun scriu cu litera mica.eu nu prea pun emoticoane ca alti