Da, am observat și eu, scuze pentru informația eronată. Bănuiesc că până se stabilizează *cum a fost și cu "butonul de răspundere" la început nu apărea la toate întrebările* o să apară așa (adică dai pe "minus" și nu rămâne)
Nu stim, asta este ideea creatorului TPU. Eu m-am uitat pe blogul TPU si au zis ca o sa apara (parca) dar nu stiu de ce. Notificarile te ajuta ca sa vezi cand cineva ti-a raspuns la o intrebare. Dar e ca naiba pentru ca nu mai apar si celelalte chestii legate de cont .
La mine arata un caine la notificari, bleahz! Sper ca iti plac pisicile...
Poți să dai pe "minus" în partea dreapta sus la notificare și nu o să mai apară (iar apoi pe „plus" dacă vrei să apară din nou). Bănuiesc că e o nouă modificare pentru a vedea mai bine răspunsurile primite.
Am tot dat, dar de fiecare data cand schimb pagina apare din nou.
Daca vrei sa scapi de ele este o liniuta (un minus) in dreapta sus la notificari. Apesi pe ea si gata.
De ce ca naiba?, mie mi se pare super ok, ce sa iti fac daca nu esti prietena cu tehnologia...
E ca naiba fiindca e imens.De ce trebuie sa iti intre in ochi? Daca era mai mic nu se observa sau cum?
Pai tu ai ochelari cum sa intre in ochi daca se loveste de lentile?
Buna asta!
Ma rog.Imi zgarie lentila...
Eu am cu tratament de durificare la ele si sunt ok
Normal,ca sa fie setul complet.
Altfel nu se poate domnule! Domnisoara... ma scuzati!
Apar ca sa-ti usureze munca! Daca astepti un raspuns vei stii imediat ca ti-a raspuns cineva fara sa ma dai la intrebarile mele pentru a vedea
Ti se pare "ca naiba" pentru ca nu esti obisnuita!