| Sydddfhaa a întrebat:

Hai sa punem cartile pe fata. De ce unii se cred "amuzanti" cand de fapt NU sunt? De exemplu cand cineva are nevoie de ajutor cu adevarat in legatura cu o problema de familie si se trezeste un "amuzant" sa-i zica da-ti un glont in cap si ai scapat de aceasta problema? nu ti se pare nesimtire happy? Daca tot avem 3 modele de urmat Brigaela, NOname, Legiuitoarea ar trebui sa le urmam.

Asta nu suport eu...

Tu ce nu suporti pe TPU?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde de intrebare si gravitatea ei. Unii isi merita acele raspunsuri. Dar sunt unii care ironizeaza in nestire de cauza, cred ca tiparele lor se aplica tuturor si nu gandesc pe toate partile. O iau ca pe o ironie chiar daca e serios.

Eu nu suport:
- cersetorii de funde, voturi, rank. Chiar daca uneori nu e pe față ceea ce fac ei, nu e greu sa iti dai seama.
- cei care dau stupid doar ca sa faca abuz si prietenii care se folo-amuz-inteligenteaza doar pentru ca sunt prieteni (stiu exemple, dar nu vreau sa ma iau la cearta) nu pentru ca au o opinie despre raspuns. Nici nu citesc raspunsul, vad numele si avatarul si zic "hai sa ii dau inteligent, ca mi-e amic". Au impresia ca sunt mai presus sau ca TPU e pentru puncte, habar nu am.
- cei care o imita pe Legiuitoarea (cu Bună...Pa, pa.) si dau raspunsuri ca in manualele de romana, dar sunt insipide si scriu multe fara sa spuna nimic, doar pentru recompense virtuale si pentru a fi convingatori.
- cei care transforma categoriile afectate in locuri de joaca gen adevar si provocare sau trolling. Nici nu-s amuzanti, dar se distreaza si ei. Nu se gandesc nicio clipa ca poate umbresc o intrebare mai importanta aflata sub a lor captand atentia.
- cei care nu inteleg, in gatu' mamii lor ca au mai mare sanse sa fie raportati daca nu posteaza la categoria potrivita. De exemplu, daca ai o problema cu calculatorul si postezi la d/s, baietii care frecventeaza Tehnologie/jocuri pc-online/Informatii Utilitare nu trec si pe la cele de mai sus.
- cei care pun intrebari de genul "ce preferati fetele satene sau blonde" etc. sau oracole: "x sau y". Sunt total inutile aceste intrebari si nu ajuta pe nimeni
- staff-ul TPU nu e prea prompt
- ghicitorile, se simt cineva daca dau o funda sau nu stiu ce e in capul lor
...si cam asta e. Cred.

51 răspunsuri:
| darienicoleta a răspuns:

Eu nu suport utilizatorii care raspund fara sa stie.Chiar sunt unele pers. care chiar au nevoie de ajutor si ei raspund pur si simplu:"De aia" sau ''de prost ce esti'', etc.

| queerkulture a răspuns:

La prima întrebare, ca să câștige puncte. Pentru că, cu cât ai mai multe puncte pe un site romanesc care imită prost yahoo answers, cu atât valoarea ta ca persoană crește, devi un om mai bun.
Nu suport întrebările de tipul "ce înseamnă..." / "de unde găsesc să downloadez". Pentru așa ceva există google.
Leetspeaking-ul și întrebările kilometrice, cu nu știu câte "sub-puncte". Troll-ingul ieftin și stupid.
Entități omnisciente, gata să lumineze prin cunoștințele lor atotcuprinzătoare. În loc să dea un sfat persoanelor care vin aici căutând soluții pentru diverse probleme, încep să predice sau să jignească (cel mai recent exemplu: o fată căreia i se infectase piercing-ul întreba ce ar trebui să facă; 3/4 dintre răspunsuri erau jigniri sau comentarii de prost gust).

| Tsunade99 a răspuns:

Eu nu suport ca sunt useri care vorbesc pe chat sau cum se numeste cam asa: pai mai * esti asa de prost, etc, sau care se dau drept NoName, ca mai nou sunt peste 30 de useri cu numele ei...ce sa spun... zici ca se intrec la fanul nr. 1, ca in spatele acestui site se afla multi care au pus doar 2 intrebari si 0 raspunsuri, si n-au mai intrat de 2 ani pe site sau ca unii la o intrebare de genu: cum fac un jurnal manual? raspund: cu mana. doar ca sa ia puncte si sa le urce rank-ul ca sa fie si ei odata userul anului si asa de cunoascuti ca NoName, insa ea intotdeauna NU si-a batut joc raspunsurile celorlanti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Jelli...sa inteleg ca nu te suporti nici pe tine? laughing Citeste ce ai scris...

| caractere a răspuns:

Jelli, Jelli...prefacuta mica big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@Metro, @caractere: am facut un gest urat. Chiar ma intrebam ce reactii vor fi. Nimic nu e intamplator, mi-a venit greu sa fac asta si nu mi-a placut. Am vrut sa vad daca ma baga cineva in seama, dar eu raman la convingerile mele in legatura cu trolii happy.

| caractere a răspuns:

Da bine, cum spui tu! Credeai ca te va lauda cineva? Oare nu suntem satui de trolli, personalitati multiple si glume proaste?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@caractere: nu credeam nimic, m-am distrat putin. Dar eu nu sunt troll si nici personalitate multipla nu am, ce daca m-am prefacut zece minute si am scris cateva raspunsuri ciudate si o intrebare ulterior raportata...doar a fost ceva intre mine si un amic toata chestia asta, deci ce pomeneai de laude?

Am fost cateva minute si sari imediat, ce naiba. Si alti tipi seriosi de pe site au facut-o, dar numai de mine te iei! Cat despre aia cu glume bune/proaste/cum or fi ele - e relativ.

Ce ti-am facut. omule? Ce vrei de la mine? In general zic.

| Dumnezău a răspuns:

@caractere: Mai, mai, da' ce...serios si intangibil esti tu.Pliscu' ma! Daca nici de gluma nu stii, ti-as recomanda sa-mi urmezi sfatul.Mie imi plac trollii, sunt o alternativa buna la site-ul asta.Viva trolling! Si nu te mai lua de Jelli, e un user mult mai in masura sa vorbeasca si sa critice decat tine.winking

| Addina a răspuns:

I-auzi.avem modele. Moama. Daca stiam asta inainte sa cresc, poate deveneam un om mai bun.

| caractere a răspuns:

Dumnezaule, luati-va o camera, ba!

| Silviix3 a răspuns:

Buna!
Toti sunt nesimtiti in ziua de azi,ori au impresia ca un strop de "amuzament" iti ridica moralul cand de fapt,poate fara sa vrea, jignesc. Eu nu sunt prea noua pe site, dar ma deranjeaza asa-zisii "credinciosi" cu icoane la avatar si ateii care par sa le stie pe toate in afara de motivul pentru care sunt atei(efectul de turma).
Bye!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@caractere: camera noastra e raiul, cea mai tare camera, ba!

| Dumnezău a răspuns:

@Jelli: Cu laptic si miere incluse.Si in boxe urla Nirvana si Dimmu Borgir.Si Petrica(sfantu) are o trupa, Gates of Doom.Bre,caractere,vii sa te alaturi partii luminoase? Avem prajituri.batting eyelashes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@Eclipse, dar de unde dracu stii tu de ce sunt eu atee? Stii tu ce e in capul meu?

| Silviix3 a răspuns:

Buna,@Jelli!
Te-am mentionat pe undeva? M-am referit strict la tine? Nu.M-am referit la 80% din site.Nu stiu de ce te simti.Mereu ai impresia ca se vorbeste despre tine? In plus, nu am spus ca esti atee.Tu ai spus asta intr-un raspuns pe care l-am vazut mai demult fara sa vreau.Chiar nu ma intereseaza persoana ta.Si mersi pentru "stupid". Spre surprinderea ta, pe mine nu ma afecteaza.
Bye!

| Silviix3 a răspuns:

Buna,@Jelli(din nou)!
Tocmai am citit raspunsurile pe care le-ai dat aici, iar acum inteleg de ce te-ai simtit atee.
"- cei care o imita pe Legiuitoarea (cu Bună...Pa, pa.) si dau raspunsuri ca in manualele de romana, dar sunt insipide si scriu multe fara sa spuna nimic, doar pentru recompense virtuale si pentru a fi convingatori."
Nu stiu cine e Legiuitoarea si nici nu ma intereseaza.Eu nu imit pe nimeni, iar daca te deranjeaza...wow! Tu chiar iti traiesti viata pe net. Aveam de gand sa incetez cu "cearta" asta, daca se numeste cearta.Dar acum chiar sunt curioasa cum se numeste sentimentul pe care il ai fata de mine.Invidie? Pentru ca eu chiar nu am nimic cu tine, dar vad ca te simti in raspunsurile mele si sari repede la cearta.Mai usor! Aaa...si inca ceva! Si tu scrii mult si prost. Uneori ma intreb daca chiar ai ceva de spus sau daca doar iti place sa scrii mult.A doua varianta cred ca da mai bine.Dar mai bine, sa incetam cu chestiile astea ca e inutil.Fiecare sa-si vada de viata ei(virtuala sau reala) si.
Bye!

| CompleteAndUtter a răspuns:

Hmm... ce nu suport eu pe TPU. Obsesia pentru funde! Atata disperare pentru a ajunge in top, pentru a avea cat mai multe raspunsuri castigatoare, pentru a deveni expert sau user-ul anului. Este absolut stresant si deprimant in acelasi timp. Putini sunt cei care ofera ajutor pentru ca intr-adevar le pasa si nu asteapta nimic in schimb, restul dau un raspuns la nimereala si cer funde. Serios, daca nu ar mai exista aceste recompense virtuale, site-ul TPU ar ramane in picioare?

| Neimportant a răspuns:

@Adina, tu vrei să demonstrezi că ''esti amuzanta''? sau ce?

| Neimportant a răspuns:

@Eclipse, si eu iti multumesc tie pentru STUPID si tot spre surprinderea ta nu imi pasa smug

| Silviix3 a răspuns:

Buna,@Vogue!
Cu multa placere! Poate si alta data! Nu sunt surprinsa, nici nu incerc macar sa par.Si chiar nu ma intereseaza daca iti pasa sau nu, nu stiu cine te-a bagat in seama si nu pricep de ce ai impresia ca ma doare. Ma bucur ca imi citesti postarile si imi verifici voturile.Sa inteleg ca am noi fani?
Bye!

| Neimportant a răspuns:

@Eclipse, nu citesc voturile dar eram doar curioasa. te crezi cam ''desteapta'' si de fapt nu esti.

| Silviix3 a răspuns:

@Vogue: Ma cred "desteapta". Adica desteapta in ghilimele insemnand proasta.Deci ma cred proasta cand de fapt, sunt desteapta.Am inteles.

| Silviix3 a răspuns:

Acum serios,de unde stii tu ca's proasta sau desteapta? Ne cunoastem cumva? Ca din cate stiu eu, nu prea... Si nu vreau sa par, daca tu ma vezi desteapta simti ca-mi pasa?

| Neimportant a răspuns:

@Eclipse, mai usor scumpo. Uite ce e. imi poti da un milion de stupizi ca nu-mi pasa. iti pierzi timpul degeaba.

Si de ce ii dai? din lipsa de ocupatie?

Ai inteles gresit...eu doar ti-am zis ca iti multumesc pentru STUPIDUL acordat. ai chef de cearta sa inteleg nu? Imi pare rau, ai gresit persoana dar daca vrei cearta putem sta aici pana maine dimineata si ce castigam? nimic?

Iar eu ti-am zis ca te crezi desteapta dar nu esti, comentezi aiurea happy!

| Neimportant a răspuns:

Si da, nu te cunosc dar am voie sa imi spun parerea. Dupa tine nimeni nu ar trebui sa comenteze, toti sa taca nu? Te iei la cearta cu toti (cum faci acum si cu mine) in loc sa incetezi... Dar asta e...

| Addina a răspuns:

@Vogue, tu ce incerci sa demonstrezi?
batting eyelashes

| Neimportant a răspuns:

@Adina, draga mea nu te baga unde nu-ti fierbe oala.batting eyelashes Si nu, nu incerc sa demonstrez nimic si nu stau sa ma cert cu d-astea ca tine :*
Hei, salut!

| Silviix3 a răspuns:

Buna,@Vogue!
Tu mi-ai spus multumesc,iar eu cu placere.Ce nu ai inteles de ai sarit in sus? Nu ma iau la cearta cu nimeni, ei se iau la cearta cu mine pentu ca, la fel ca si tine imi spun parerea.Nu mi-ai urmarit certile ca sa vezi ca nu incetez.Ba chiar mi-am si cerut scuze.Eu altceva nu inteleg... spui ca's proasta, cand nu ma cunosti.Acum spui ca nu incetez, cand de fapt chiar eu pun capat certilor.Si acum mai sunt si lipsita de ocupatie, pentru ca e foarte mare chestie sa dai un stupid amarat.Iti place sa faci afirmatii tampite?
Bye!

| Neimportant a răspuns:

@Eclipse, nu fac scandal pentru un stupid amarat, dar stii si eu ma trezesc mereu cu STUPID si cred ca am voie sa stiu de ce mi se da nu? Deci imi poti explica?; d Tu numai cu el te aperi cand discuti cu cineva nu?