| Sydddfhaa a întrebat:

Hai sa punem cartile pe fata. De ce unii se cred "amuzanti" cand de fapt NU sunt? De exemplu cand cineva are nevoie de ajutor cu adevarat in legatura cu o problema de familie si se trezeste un "amuzant" sa-i zica da-ti un glont in cap si ai scapat de aceasta problema? nu ti se pare nesimtire happy? Daca tot avem 3 modele de urmat Brigaela, NOname, Legiuitoarea ar trebui sa le urmam.

Asta nu suport eu...

Tu ce nu suporti pe TPU?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde de intrebare si gravitatea ei. Unii isi merita acele raspunsuri. Dar sunt unii care ironizeaza in nestire de cauza, cred ca tiparele lor se aplica tuturor si nu gandesc pe toate partile. O iau ca pe o ironie chiar daca e serios.

Eu nu suport:
- cersetorii de funde, voturi, rank. Chiar daca uneori nu e pe față ceea ce fac ei, nu e greu sa iti dai seama.
- cei care dau stupid doar ca sa faca abuz si prietenii care se folo-amuz-inteligenteaza doar pentru ca sunt prieteni (stiu exemple, dar nu vreau sa ma iau la cearta) nu pentru ca au o opinie despre raspuns. Nici nu citesc raspunsul, vad numele si avatarul si zic "hai sa ii dau inteligent, ca mi-e amic". Au impresia ca sunt mai presus sau ca TPU e pentru puncte, habar nu am.
- cei care o imita pe Legiuitoarea (cu Bună...Pa, pa.) si dau raspunsuri ca in manualele de romana, dar sunt insipide si scriu multe fara sa spuna nimic, doar pentru recompense virtuale si pentru a fi convingatori.
- cei care transforma categoriile afectate in locuri de joaca gen adevar si provocare sau trolling. Nici nu-s amuzanti, dar se distreaza si ei. Nu se gandesc nicio clipa ca poate umbresc o intrebare mai importanta aflata sub a lor captand atentia.
- cei care nu inteleg, in gatu' mamii lor ca au mai mare sanse sa fie raportati daca nu posteaza la categoria potrivita. De exemplu, daca ai o problema cu calculatorul si postezi la d/s, baietii care frecventeaza Tehnologie/jocuri pc-online/Informatii Utilitare nu trec si pe la cele de mai sus.
- cei care pun intrebari de genul "ce preferati fetele satene sau blonde" etc. sau oracole: "x sau y". Sunt total inutile aceste intrebari si nu ajuta pe nimeni
- staff-ul TPU nu e prea prompt
- ghicitorile, se simt cineva daca dau o funda sau nu stiu ce e in capul lor
...si cam asta e. Cred.

51 răspunsuri:
| Silviix3 a răspuns:

@Vogue: Ai vazut ca mi-a cerut @Jelli explicatii de ce i-am dat stupid si incepi si tu? Hai ca esti culmea.Nu poti fi mai originala? Nu am chef sa-ti dau tie explicatii.In plus, spuneai ca nu iti pasa.Din moment ce imi ceri explicatii, inseamna ca totusi iti pasa.Nici tu nu stii cei cu tine si de ce iti pasa si de ce nu.
Aaa ...si vrei sa spui ca mereu te trezesti cu un stupid de la MINE? Pentru ca eu am 6 zile pe site, iar ieri a fost prima zi in care te-am vazut pe aici.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@Eclipse,
nebuno smug asta ai scris: „si ateii care par sa le stie pe toate in afara de motivul pentru care sunt atei(efectul de turma)" ori nu am dat eu bine copy-paste? Implicit ai fi vorbit despre mine deoarece ti-am zis ca nu cred in nimic. Nu ma laud cu asta, sa nu crezi. Sau poate ti-au scapat niste completari in raspuns thinking

N-o stii tu pe Legi? Parca nu erai prea noua pe site! Ai accesat macar o data „Comunitatea"? Si hai sa ma explic, ca mi-ai inteles comentariul gresit.
Ma refeream la cei care scriu infinite fraze, desi pot spune acel lucru intr-o fraza mai mica, fara sa „descante" saraca idee. Si la cei care au impresia ca sunt mai respectuosi si ca o sa ajunga experti la fel ca ea cu acele saluturi. Treaba fiecaruia ce face, dar eu ii dezgust. Stiu exemple pe site, dar nu vreau sa supar pe nimeni asa ca nu le postez aici si ma pot insela.
M-ai facut sa ma uit prin raspunsurile tale si nu pari genul ala absolut deloc. Nu mai comenta fara sa intelegi pe deplin, ca nici nu m-am gandit la tine.

Chiar dau raspunsuri scurte, dar cand am inspiratie le scriu mai lungi incercand sa cuprind totul mai scurt, dar nu reusesc probabil.

Si da, cum ziceam si anterior, vrei sa ma faci sa iti las ultimul cuvant, sa tac, accept si inghit! Nu e totul asa cum crezi tu laughing

| Silviix3 a răspuns:

Jelli: Si tot nu inteleg unde iti vezi numele.De ce sa fie vorba despre tine? Numa tu existi pe site-ul asta? Nu o stiu pe "Legi" si nu am accesat "Comunitatea" fiindca nu am avut de ce.Sunt de 6 zile pe site.Si tu comentezi fara sa intelegi pe deplin si nici eu nu m-am gandit la tine. Daca tu te simti nu e problema mea.

Nici macar n-am incercat sa te fac sa taci, sa accepti si sa inghiti.Ti-am spus doar ca nu intotdeauna ai dreptate si ar trebui sa o lasi putin mai moale.Am impresia ca iti cam place sa te certi... Dar ti-am spus.Eu cedez fiindca ma plictisesc asa.
Bye!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@Eclipse, chiar trebuie sa ma explic ca unui copil de gradinita? Ok, o iau pe pasi:
1. Tu ai behait ceva de ateii site-ului, ca nu stim de ce suntem si din cauza spiritului de turma.
2. Eu fac parte din acei 80% procent format din atei
3. Tu ai spus ca din cauza spiritului de turma, ai generalizat
4. Eu te-am contrazis, ca am motivele mele pentru care nu cred in nimic, adica sunt atee si nicidecum din cauza turmei. *dupa turma se iau crestinii care, multi dintre ei cred doar pentru ca au fost invatati de parinti neavand nicio tangenta cu religia. Asta ca o completare, nu zic ca e cazul la tine ca nu stiu daca esti.
5. Te-am rugat sa nu mai generalizezi

Nu imi place sa ma cert, cui place? Si chiar daca nu am dreptate, omul in general e setat sa isi sustina opinia pana la capat, spiritul de competitie. Unii mai cedeaza dar nu e genul meu. Altii vor sa aiba ultimul cuvant. Nu stiu eu in ce categorie ma incadrez.
Poate nici tu nu ai dreptate, si ti-am demostrat-o dar nu ti-am atras atentia cu astawinking.

| Neimportant a răspuns:

@Eclipse, da ma trezesc cu stupid de la tine dat degeaba sau ma rog... nu poti sa discuti fara sa te aperi. Si zici de Jelli ca-i place sa se certe laughing da tie ce`ti place scumpa mea? nu sa te certi? comentezi aiurea ...ca altceva n-ai ce face Si eu ti-am zis sa-mi explici de ce mi-ai dat stupid nu te-am pus sa imi zici basme ok?
Bafta!

| Silviix3 a răspuns:

@Jelli: Scuza-ma ca iti spun, si cu asta incheiem discutia... esti dusa! Atata iti bati capul aiurea sa-mi arati mie ca ai tu dreptate.Tu crezi ca reusesti? Nu prea.Eu raman la parerea mea, tu la a ta si la revedere! Nu ma intereseaza cat de atee te crezi pentru mine tot nimeni esti.

@Vogue: Arata-mi unde am comentat aiurea si cati stupizi ti-am dat eu tie inainte sa inceapa cearta asta."Si zic de Jelli ca imi place sa se certe"? Interesant.Si tot n-am inteles de ce sa-ti explic cand pe tine nu te intereseaza? De ce se mai numeste STUPID daca eu dau STUPIZI cu, cu totul alt motiv in afara de cat de stupid e raspunsul?

| Neimportant a răspuns:

@Eclipse, pai stai putin. Da ai zis ca lu Jelli ii place sa se certe? Da tie nu`ti place? zici ca tu incepi dar tot tu termini cearta... de unde. ca eu tot te vad ca, comentezi la noi 2. sa inteleg ca tu ai venit pe TPU doar sa provoci certuri si sa nu ajuti lumea cu raspunsuri nuhappy? Ai avut dreptate la partea cu ''nu-mi pasa'', da nu-mi pasa numai ca nu mi se pare corect sa-mi dai STUPID din orice. cand te certai si cu mine, tot stupid si nefolositor imi dadeai. Nu poti sa discuti normal fara sa te aperi? Iti dai fite si figuri aici oh go on hai mai da-o-n colo de treaba.

| Silviix3 a răspuns:

@Vogue: Si tie iti place sa te certi din cate se pare. Nu mie nu imi place.Eu mi-am cerut scuze de 2 ori si nici macar nu am de gand s'o mai bag in seama si in curand, nici pe tine.Eu am venit pe TPU sa ajut lumea, nu sa ma iau la cearta cu neaerisite ca tine.Ti-am dat un singur stupid, nu vad unde ti-am dat stupid din orice.Si cand m-am certat cu tine la doar 2 raspunsuri ti-am dat stupid.Asta inseamna ca in total ti-am dat 3 stupizi. Daca tu mori de trei stupizi, mai iesi naibii din casa.Ia o gura de aer si revino la realitate.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@Eclipse, făi idioato tu ce nu pricepi? Ti-am explicat ca m-ai inteles gresit, dar tu acum in lipsa de argumente faci pe victima, ca na eu ma cred atee (si chiar sunt, nu ma cred ca nu am niciun motiv sa ma dau mare sau sa iti explic) si recurgi la jigniri! Poti sa inchei discutia, dar nu poti doar sa iti vezi de ale tale si sa nu generalizezi, sa accepti si sa pricepi explicatiile mele? Esti cretina, cre(ș)tino.

Cat despre Vogue, ea doar ti-a cerut o explicatie., de ce ti s-a parut stupid raspunsul ei, cand in logica ei i se pare normal. Nu stiu ce aveti de impartit. Poate nu ii pasa in sensul ca nu s-a simtit ranita, dar vrea sa iti afle opinia pentru ca multi dintre voi dati stupid doar dupa avatar/nume/dracu mai stie ce.
Prea vrei sa para ca faci legea aici. Esti de vreo saptamana pe site si te dai veterana, facand afirmatia despre atei. Poate ca esti de mult timp si abia acum ti-ai facut cont. Habar nu am.

| Neimportant a răspuns:

@Eclipse, deci clar nu are rost sa mai tastez cu una ca tine. Nu intelegi ca nu imi pasa de 3 stupizi? doar te aperi cu ei! ti-ai cerut scuze de 2 ori? Daca ti-ai cerut scuze de ce mai comentezi fiica mea? happy Stai in banca ta acolo, si eu iau aer mai mult decat tine... TU stai pe TPU doar sa te certi nu altceva! Nu te duce mintea, crede-ma! Si nu-mi place sa ma cert cu cineva, dar tu prea te crezi superioara.

| Silviix3 a răspuns:

@Vogue: Daca nu iti pasa de 3 stupizi de ce imi ceri explicatii? Eu stau pe TPU sa ajut, dar nu am timp sa ajut pe nimeni fiindca te bagi tu neaerisit'o cu prostiile tale in seama.Nu ma cred deloc superioara. Daca tu ma vezi asa treaba ta. Nu ma duce mintea?

@Jelli: Idioata? raised eyebrows Nici nu-mi mai fortez ochii sa citesc.

La revedere!

| Neimportant a răspuns:

@Eclipse, da nu-mi păsa de 3 stupizi dar vreau să ştiu şi eu de ce mi i-ai dat atâta tot. Ai vreo problemă în legătură cu asta?

| LotusRadioactiv a răspuns:

Eu nu suport faptul ca in loc de sfaturi sau de pareri se creeaza discutii contradictorii care deviaza de la subiect, iar butonul "Trimite un mesaj" devine dintr-o data inexistent...
In plus, nu suport lumea care se baga in conflictele celorlalti printr-o replica "inteligenta" doar ca sa demonstreze capacitatile sale de "geniu" si abuzeaza de ghilimele in loc sa fie constient ca acestea se pot subintelege.
...

Oh damn it.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@floare0albastra: ghilimelele sunt pentru citate. Si aici sunt doua conflicte diferite care s-au lipit intamplator. Si nici nu cred ca stii toata povestea.

ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Întâi o să te rog să-mi explici afirmația „ Daca tot avem 3 modele de urmat Brigaela, NOname, Legiuitoarea ar trebui sa le urmam."
Dacă persoanele pe care le-ai enumerat tu sunt pe primele 3 locuri, nu înseamnă că sunt modelele pe care noi ar trebui să le urmăm. Există de asemenea useri-model care nu se compară cu alții și doar din cauza faptului că au rank-ul mai mare nu sunt atât de cunoscuți/apreciați.Nu există o regulă conform căreia activitatea constantă pe site să releve inteligența/înțelepciunea userului respectiv. Nu contest valoarea celor 3 persoane enumerate mai sus, însă mi se pare o prostie să spui că trebuie să le urmăm modelul.
Revenind la subiect; pe TPU nu suport analfabeții și agramații, cretinii care generalizează,circul ieftin, disputele puerile,stereotipurile (despre care a vorbit și Jelli mai sus), întrebările irelevante,anoste (puse cu scopul de a "crește"în ochii celorlalți), limbajul de mahala, exprimările bombastice, spam-ul, etc., etc. Ar mai fi multe de spus, însă mă opresc aici.

| Silviix3 a răspuns:

Buna,@Vogue!
Votul STUPID nu trebuie acordat unui raspuns STUPID? Am mai explicat asta o data, nu ma repet.Dar faptul ca nu intelegi cred ca se datoreaza faptului ca esti batuta in cap.Si de cand trebuie sa dau explicatii cu ce voturi dau, cand si de ce.E contul meu si fac ce vreau.
Bye!

| LotusRadioactiv a răspuns:

@Jelli, ai dreptate, mi se fac ochii cat cepele daca citesc tot ce ati scris big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@Eclipse, oricat ti s-ar explica tie tot nu ai intelege asa ca renunt. Chiar daca pe Vogue ai strigat-o. Valabil si pentru alte intrebari, aia de la t/a. Ar trebui sa nu mai comentezi atunci cand nu intelegi pe deplin intrebarea. Pana nu stii cum stau lucrurile pe TPU, eu zic sa mai inveti.

| Silviix3 a răspuns:

Buna,@Jelli!
Nu ai incercat sa-mi demonstrezi decat ca iti place sa faci pe inteligenta si sa tii se dea atentie.Din cate imi amintesc eu tu ai sarit la cearta, nu eu.Prea importanta te crezi si acum pe bune... mai iesi din casa, ia o gura de aer proaspat poate iti revi.Lipsa asta de socializare te afecteaza rau.Eh,ce sa zici si tu, macar aici sa fii bagata in seama si tu putin nu? Macar aici sa pari si tu putin inteligenta.Mda.Uite ce e, eu nu te mai bag in seama deci pentru mine nu existi pe site-ul asta.Deci n-ai decat sa te sa urlii, sa te zbati si sa faci pe dracu in 4 sa te bag in seama ca mori dupa 2 min de atentie, ca n-am s'o fac.Nu ai decat sa iti chinui creierasul ala sa-mi scrii mesaje kilometrice ca n-am sa le citesc.Iei prea in serios lumea asta virtuala si iti bati prea mult capul, nu crezi? Mi te si imaginez acum cu spume la gura de nervi ca nu-ti mai dau atentie. rawwr... IA-TI O VIATA!
Bye!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@Eclipse, poti incepe in a-ti baga o grenada pe post de supozitor.

| NoNameJunior a răspuns:

Ai mare dreptate! eu in afara de asta nu suport la TPU ca unii pun intrebari stupide.de exemplu:cine ghiceste ce zodie sunt are fundita!