Cel mai probabil a fost ștearsă. Și eu am pus o întrebare la T/A 'Ce faceți? Este așa cald' și aveam 38 de răspunsuri, dar mi-a fost ștearsă. Probabil că adminilor nu le-a prea plăcut. Oricum, cum era întrebarea?
Cine ghiceste primul numele, primeste funda.(_li_ _a)
Dacă aș fi moderator aș șterge și răspunsul ăsta, ce treabă are cu ce vorbim noi?
Nu era la categoria asta.
Deci, stai să înțeleg: ți se pare că aia era o întrebare?
Pe TPU scrie clar că se acceptă numai întrebări care se bazează pe problemele oamenilor.
Gândește-te că aici există utilziatori cu probleme serioase, care nu au chef să se joace Spânzurătoarea.
Te rog că în viitor să nu mai trimiți postări care nu sunt întrebări.
Ti se pare tie ca in catedoria,,Trivia/Amuzament'' oamenii posteaza intrebari serioase?
Sunt o groaza de intrebari, gen:Care zice primul,, Da'' primeste funda'', si alte chestii care n-au legatura cu problemele oamenilor, asa ca nu mai raspunde la intrebari doar ca sa te bagi in seama.
Și totuși, ție ți s-a părut ceva amuzant, care merită într-adevăr să fie postat la T/A?
Si tie ti se par amuzante toate intrebarile? Sincer acum majoritatea intrebarilor de la T/A sunt puse doar din lipsa de ocupatie sau din curiozitate.
Hai, de parca tu n-ai pus niciodata o intrebare din curiozitate, ca sa vezi ce cred si altii.
Sincer,eu chiar te apreciez ca ai atatea voturi si atatea fundite, dar puteai si tu sa raspunzi la intrebarea asta ca sa ajuti, eu sunt noua, am cont doar de cateva zile, asa ca nu ai dreptul sa imi reprosezi nimica in legatura cu intrebarile pe care le pun.
Mulțumesc pentru apreciere.
În legătură cu celălalt post, știu că se pun și "întrebări" din lipsă de ocupație, și sincer, chiar nu îmi place să se pună astfel de întrebări.
Am intrat în multe conflicte susținând că acest site nu este unul de socializare ci de într-ajutorare.
Îmi susțin în continuare ideea și nu o să cedez.
În orice caz, eu sunt aici să ajut, să fac oamenii să înțeleagă când greșit și să le atrag atenția când este nevoie.
Acum hai să încheiem subiectul pentru că deja suntem off-topic, și nu îmi place.
Deci, îmi cer scuze dacă te-ai simțit jignită sau dacă ți s-a părut că ți-am "vorbit pe un ton" urât.
Ok,si mie imi pare rau ca ma intrat in acest conflict.
Roses întreabă: