| chiftelutacrocanta a întrebat:

Hei,ce fel de intrebari este permis sa pui in categoria Conversatii? Genul de intrebari care te ajuta pe tine sau genul de intrebari care sunt prietenesti si apartin si de altii? Adica trebuie sa te ajute pe tine neaparat? Uite de exemplu eu am pus intrebarea asta mai inaine:,, Hei, ce faceti voi peste aproximativ o ora, iar un user mi-a spus ca voi fi suspendat din cauza acestor intrebari.Va rog sa ma ajutati si sa-mi spuneti daca este permis sa pun astfel de intrebari, credeti ca voi fi suspendat? Ce fel de categorie este de fapt categoria Conversatii? care te ajuta pe tine sau orice fel de intrebare cum ar fi:Unde locuiti? Ce intrebari se pun in acea categorie numita Conversatii? Va multumesc mult!

6 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Cum a zis Angy.
Conversează liniştit!

caramela
| caramela a răspuns:

Buna:)
Asa cum zice si titulatura categoriei, poti face conversatii cu noi in limita decentei ca nimini nu te sanctioneaza.
Cand doresti ajutorul Comunitatii, ai destule categorii unde poti incadra postarea ta.
Vei fi suspendat/atentionat in momentul in care ceri sa iti fie rezolvate temele scolare/cand ai un vocabular mai putin ortodox si cand o intrebare de "N" ori.
http://www.tpu.ro/intrebari-frecvente
Intra pe acest link si vei mai afla cate ceva.
O zi buna sa ai:)

| Fatamuntilor a răspuns:

Uite ce e interzis pe TPU
http://www.tpu.ro/intrebari-frecvente#40
Intrebarile convetionale, unde se pot naste dezbateri (de exemplu discutii despre o carte)
Stai linistit.nu poti fi suspendat asa usor, ce; mult ti se sterge intrebarea in cauza, poate fi considerata irelevanta!

| alexandrualind a răspuns:

Sa discuti cu lumea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce te-a mai speriat Sleep laughing sunt ok întrebările tale, nu te suspendă nimeni.

| Stormtrooper a răspuns:

Se numeste categoia Conversatii, deci practic ar trebui sa fie permise intrebarile mai casual, care sa creeze o conversatie, nu ca orcare alta categorie, de aia se numeste Conversatii. Parerea mea.