anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei! Cmf? big grin Pai am o intrebare...^.^ Nu stiu de ce, atunci cand vreau sa raspund la o intrebare pe TPU, nu imi afiseaza raspunsul sau cel putin nu pot eu sa-l vad. sad Voi stiti de ce? Help!

Răspuns Câştigător
| LoOvE a răspuns:

Nu o vezi pentru ca in acel timp, TPU o verifica si o abroba.Tocmai dupa 5-10 min va aparea si vei putea sa o vezi si tu.

7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai asa mai patesc si eu cateodata.Trebuie sa intri dupa cateva min ca sa iti vezi raspunsul. Dureaza asa de multi din cauza aprobarii! Funda?

| RadiIoana a răspuns:

Pai trebuie ca echipa TPU sa valideze raspunsul tau. funda?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mi-au aparut raspunsurile voastre la notificari laughing dar nu le pot vedea ce ma fac?

| Danyelusha a răspuns:

Buna!
Tuturor ni se intampla asta din cauza ca in ultimul timp sunt prea multi pe TPU si capacitatea hardwer nu prea poate suporta. De multe ori cand vreau sa dau un raspun, dupa ce am terminat de scris, dau click pe "Raspunde" si nu se intampla nimic, sau daca se intampla imi spune ca raspunsul exista deja. Se mai intampla sa se publice raspunsul fara sa anunte sau sa te anunte si tu sa nu il vezi. Dar ca sa fi sigura daca ai raspuns, intra "Raspunsurile mele" din stanga paginii si acolo iti arata daca ai raspuns sau nu. Si daca raspunsul care l-ai dat nu a aparut la intrebarea respectiva, va aparea in scurt timp, in jur de o ora sau poate cateva minute.
Sper ca ti-am fost de ajutorwinking

| PufarinaXD a răspuns:

Pai o sa apara, ar trebui sa astepti putin, sunt cam multe erori pe site, oricum raspunsul e in baza de date, va aparea el. Funda?

NOname
| NOname a răspuns:

Răspunsurile/întrebările noastre nu sunt afişate pe site în timp real. Actualizările de acest gen se fac o dată la 10-20 minute şi toate postările noastre apar pe site cu o mică întârziere. Trebuie să ai puţină răbdare şi vor apărea.
Succes.

| boywithsexybody9870 a răspuns:

Nu poti deoarece necesita aprobare.