| LitaKamelya a întrebat:

Hei cum trec de statutul junior si de ce nu imi arata poza de profil?

Răspuns Câştigător
| NoNameJunior a răspuns:

Hei! ca sa nu mai fii junior trebuie sa ai 100 de raspunsuri si sa ai mai mult de 10 zile pe TPU.in legatura cu profilul, datele se actualizeaza mai greu! stai linistita/linistit, peste o zi-doua iti va aparea.pana atunci noi o putem vedea(poza)doar la intrebari.

8 răspunsuri:
| DomnisoaraLove a răspuns:

Ba da, poza de profil vad ca ti-o arata. si ca sa poti sa fii senior va trebui sa dai peste 100 de raspunsuri pe TPU.

| DomnisoaraLove a răspuns:

Tu ai doar 26

| LitaKamelya explică (pentru DomnisoaraLove):

Dar eu cand ma uit mie nu imi arata ca am poza de profil...

| TheSundărSitaara a răspuns (pentru LitaKamelya):

Păi, LitaKamelya, tu chiar n-ai fotografie de profil! Cred că nu ţi-ai uploadat! Că, doar nu ţi-or da ăştia de la TPU poză de profil, hai să fim serioşi! laughing

Repet: Fotografia de profil nu ţine cont de statut!

| LitaKamelya explică (pentru TheSundărSitaara):

Bada mi-am uploadat si o arata 1 sec iar dupa dispare si daca striu vreun raspuns ceva tot nu apare

| LitaKamelya explică (pentru LitaKamelya):

Scriu*

| TheSundărSitaara a răspuns (pentru LitaKamelya):

Atunci înseamnă că ai probleme cu browserul(sau pc-ul, sau cu flash-ul). Ori uploadarea a eşuat. :-l Nu ştiu ce să zic în privinţa asta, mie nu mi s-a-ntâmplat!

| TheSundărSitaara a răspuns:

Cred că pentru a deveni expert sau pentru a trece de statutul acesta de junior, ar trebui să ai cât mai multe răspunsuri câştigătoare. Câteva sute sau chiar mii de răspunsuri cât mai corecte. Şi-n legătură cu fotografia ta de profil, e-n regulă, eu o pot vedea, probabil ai tu vreo problemă cu(virgulă) calculatorul, respectiv browserul(navigatorul). Fotografia de profil nu ţine cont de statut!

Întrebări similare