Hei! ca sa nu mai fii junior trebuie sa ai 100 de raspunsuri si sa ai mai mult de 10 zile pe TPU.in legatura cu profilul, datele se actualizeaza mai greu! stai linistita/linistit, peste o zi-doua iti va aparea.pana atunci noi o putem vedea(poza)doar la intrebari.
Ba da, poza de profil vad ca ti-o arata. si ca sa poti sa fii senior va trebui sa dai peste 100 de raspunsuri pe TPU.
Dar eu cand ma uit mie nu imi arata ca am poza de profil...
Păi, LitaKamelya, tu chiar n-ai fotografie de profil! Cred că nu ţi-ai uploadat! Că, doar nu ţi-or da ăştia de la TPU poză de profil, hai să fim serioşi!
Repet: Fotografia de profil nu ţine cont de statut!
Bada mi-am uploadat si o arata 1 sec iar dupa dispare si daca striu vreun raspuns ceva tot nu apare
Scriu*
Atunci înseamnă că ai probleme cu browserul(sau pc-ul, sau cu flash-ul). Ori uploadarea a eşuat. :-l Nu ştiu ce să zic în privinţa asta, mie nu mi s-a-ntâmplat!
Cred că pentru a deveni expert sau pentru a trece de statutul acesta de junior, ar trebui să ai cât mai multe răspunsuri câştigătoare. Câteva sute sau chiar mii de răspunsuri cât mai corecte. Şi-n legătură cu fotografia ta de profil, e-n regulă, eu o pot vedea, probabil ai tu vreo problemă cu(virgulă) calculatorul, respectiv browserul(navigatorul). Fotografia de profil nu ţine cont de statut!
anonim_4396 întreabă: