Jelli eu nu cred ca te-a copiat fata.Am si eu vreo 2 Jelli in lista de mess.crezi ca esti singura?
Hei :*! Observ ca pe unii ii lasa sa copieze numele altor utilizatori, dar pe altii nu ii lasa bunul simt. De ce?
Si ca sa nu fiu total off-topic, se intampla asta deoarece respectivii au numele puse de dinainte sa se aplice regula care interzice adaugarea de semne. Oricum, macar merg alea chineze.
Nu am cum sa imi dau delete, nu se poate face asa ceva pe TPU. Crede-ma ca stiu ce zic. Alaltaieri cineva s-a dat drept eu pe chat si a inceput sa scrie toate perversitatile posibile. Si pe urma mi-au mai facut si altii clone. Cam mare coincindenta, nu crezi?
P.S: Eu ti-am raspuns la intrebare. Nu inteleg de ce atatia stupizi, voi chiar nu realizati?
@Avantasia, te rog sa taci daca nu stii situatia! Uite, daca nu ma crezi, de ce ma deranjeaza sa am clone: http://imgur.com/a/1GXpk Nu eu am scris astea, ci aceea care s-a dat drept eu.
Jelli,nici macar nu mi-am pus nick-ul "Jelli".Mi-am pus "xJelli" e o mica diferenta pe care orice retardat ar putea s'o faca.
Nu ma intereseaza de clonele tale.Eu nu sunt una din ele.
Si las-o tu pe Avantasia, ea se referea ca nu esti tu buricu pamantului si creatoarea nick-ului.Il mai au si altele si nu esti atat de originala pe cat te crezi