anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei! kiss Observ ca pe unii ii lasa cu spatiu sau.(punct) sau simboluri la nick-name si pe mine nu. De ce?

Răspuns Câştigător
| Avantasia a răspuns:

Jelli eu nu cred ca te-a copiat fata.Am si eu vreo 2 Jelli in lista de mess.crezi ca esti singura?

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Hei :*! Observ ca pe unii ii lasa sa copieze numele altor utilizatori, dar pe altii nu ii lasa bunul simt. De ce?

Si ca sa nu fiu total off-topic, se intampla asta deoarece respectivii au numele puse de dinainte sa se aplice regula care interzice adaugarea de semne. Oricum, macar merg alea chineze.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Auzi tu? Azi mi-am facut contul si habar n-am cine esti.

Nu ti-am copiat nici un nume si daca nu ma crezi n-ai decat sa-ti dai delete.

Fix tu te-ai trezit vorbind de bunul simt?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu am cum sa imi dau delete, nu se poate face asa ceva pe TPU. Crede-ma ca stiu ce zic. Alaltaieri cineva s-a dat drept eu pe chat si a inceput sa scrie toate perversitatile posibile. Si pe urma mi-au mai facut si altii clone. Cam mare coincindenta, nu crezi?

P.S: Eu ti-am raspuns la intrebare. Nu inteleg de ce atatia stupizi, voi chiar nu realizati?

@Avantasia, te rog sa taci daca nu stii situatia! Uite, daca nu ma crezi, de ce ma deranjeaza sa am clone: http://imgur.com/a/1GXpk Nu eu am scris astea, ci aceea care s-a dat drept eu.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Jelli,nici macar nu mi-am pus nick-ul "Jelli".Mi-am pus "xJelli" e o mica diferenta pe care orice retardat ar putea s'o faca.

Nu ma intereseaza de clonele tale.Eu nu sunt una din ele.

Si las-o tu pe Avantasia, ea se referea ca nu esti tu buricu pamantului si creatoarea nick-ului.Il mai au si altele si nu esti atat de originala pe cat te crezi