| larissaelena a întrebat:

Hei sunt noua.imi puteti spune cate ceva despre acest site? ma bucur ca am intrat in comunitatea voastra. sper sa va placa de mine.

Răspuns Câştigător
| Lightning1997 a răspuns:

Toti Pentru Unu este locul unde oferi ajutor semenilor tai raspunzand la intrebarile acestora. Pe TPU impartasesti celorlalti cunostintele si experienta ta, ajutandu-i pe cei care au nevoie de raspunsuri la intrebari diverse. La randul tau, cand ai nevoie de un raspuns la o anumita intrebare importanta pentru tine, pe TPU vei primi ajutor prin raspunsurile celorlalti.
Suntem pe TPU pentru a da si a primi sfaturi bune, pentru a fi toti pentru unu si unu pentru toti.
Sursa:Intrebari Frecvente

5 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns:

Buna si bun venit pe TPU! prea multe nu iti zic, e un site unde poti gasi ajutor si poti face ca timpul sa treaca altfel atunci cand ai o suparare/bucurie etc. poti pune intrebari de orice gen atat timp cat alegi categoria potrivita..pati sa raspunzi celor care pun intrebari pe site si poti primi multumiri care consta in acele fundite..mai multe te las sa le descoperi in timptongue
O zi buna si frumoasa sa ai!

| Musique a răspuns:

Bună.
Mai jos găsești tot ceea ce dorești să știi despre TPU.
http://www.tpu.ro/intrebari-frecvente
Baftă. :)

| rockelle75 a răspuns:

Bine ai venit printre noi!
TPU.ro a fost creeat in anul 2009.
In anul 2010 utilizatorul Cretaker a creeat banda desenata "TPU the movie" care a avut un mare succes. Atunci a aparut invazia benzilor desenate.
A tinut un an intreg aceasta invazie, pana cand utilizatorii ce faceau comicuri neinteresante au vazut ca nu sunt bagati in seama. Acum totul s-a linistit. happy
Sper ca te-am ajutat,
Vik.

| larissaelena explică:

Hei de ce nu mai raspundeti.nu vreau sa fiu nepoliticoasa dar de ce nu vreti sa raspundeti?

| larissaelena explică:

Va multumesc ca mati ajutat.pwp