Cum votez un raspuns?
Pentru a vota un raspuns este suficient sa dai click pe una (sau mai multe) dintre casutele care corespund calificativului dorit, situate sub raspunsul respectiv, apoi click pe bifa din dreapta. Votul tau va fi inregistrat imediat, iar pe site va fi afisat intr-un interval de 15 minute. Nu iti poti vota propriile postari si nici nu poti vota acelasi raspuns de doua ori.
Sursa:http://www.tpu.ro/intrebari-frecvente
Bafta!
Pai eu iti dau acest raspuns da? si tu ca sa dai vot iti apare mai jos unde am scris eu raspunsul :
stupid inteligent... ce mai este acolo si dai acolo unde crezi tu si inseamna ca ai dat vot
Hi!
Sub răspunsul userului respectiv vei găsi "Inteligent, nefolositor", etc, bifezi una din ele iar în dreapta vei vedea semnul "văzut", dai pe el şi gata.
Bye!
Dedespuptul fiecarui raspuns pe care il primesti la o intrebare scrie:"Raspunsul este":nefolositor,stupid,amuzant, inteligent, folositor.Dai pe bulinuta care crezi si...gata!
Pai la fiecare raspuns jos apare :folositor,nefolositor,amuzant, inteligent, stupid si sub sunt niste puncte.apesi pe care vrei uk dupa ce citesti cu atentie raspunsul acelei persoane.dupa aceea in dreapta iti apare un vazut portocaliu si apesi pe el. sper ca ti-am fost de folos... fundita? plz
Sub raspunsul meu, de exemplu, apar variantele:folositor, nefolositor, amuzant, inteligent, stupid.Bifezi ce vrei si dupa apesi pe semnul ala care se face portocaliu.
Buna! pe acest site poti da vot astfel : vei vedea ca fiecare raspuns in afara de cel castigator are jos o bara pe care sunt 5 obtiuni : Folositor, Nefolositor, Amuzant, Inteligent si Stupid. Fiecare dintre ele are un cerculet ( Amuzant are patratel, dar nu-ti pot spune de ce pentru ca nu stiu ). Ca sa poti vota, dai un click pe cerculet, respectiv patratel, iar in interiorul acestuia iti va aparea ceva verde. Apoi, apasa pe bifa care se afla langa acea bara. Sper ca ai inteles explicatia si iti doresc sa dai cat mai multe voturi Folositoare, Inteligente si Amuzante.
Sunt niste casute jos. Le bifezi pe care crezi ca trebuie si apoi dai click pe o casuta de langa ele.
Multumesc mult! Tuturor imi pare rau ca nu v-am putut da tuturor fundite cu totii meritati asta!
MoNoPo întreabă: