| Aηdεεε a întrebat:

Hei TPU, nu inteleg ceva. de ce scade RANK? azi de dimineata aveam 3000 si ceva... acum am 13831, de ce scade? happy

Răspuns Câştigător
| Karinakari99 a răspuns:

Pentru că cu cât acumulezi mai multe puncte (de la răspunsurile de la întrebări,fundiţe etc.), rank-ul trebuie să scadă, nu să crească. Până când un user a ajuns la rank 1. E expert.Deci,nu uita trebuie să scadă.Cu cât e mai mic cu atât mai bine.Citeşte şi întrebările frecvente.
http://www.TPU.ro/intrebari-frecvente

6 răspunsuri:
Elianna
| Elianna a răspuns:

Ai scăzut în clasament pentru că ai răspuns la întrebari care nu corespund regulamentului şi pe care adminii au bagat roboţelul să le steargă (piraterie,teme,obscene). În acest fel, se şterg, o dată cu postarea şi fundiţele, şi punctele aferente acelor postări.La toată lumea este această mişcare de punctaj.

| Alrawan a răspuns:

Pentru ca or ajuns alti utilizatori la rank`ul de 3000 si de aia rank`ul tau a scazut, raspunde la intrebari, fa multe puncte si rank`ul tau o sa urce iarbatting eyelashes

| EvilThoughts a răspuns:

Buna...
faza e urmatoarea:nu aveai cum sa ai rankul de 3000 si ceva.ai mai putine rasp decat mine si eu sunt la 5000 si ceva de-abia...
poate nu te-ai uitat bine(posibil sa fi fost rankul 30000)asa ca rasp mai mult si ajuta-i pe ceilalty cand ai ocazia:pwinking:d

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ca ai rasp la multe intrebari si tio crescut.lol

| Dope a răspuns:

3000

| qiunZJDX a răspuns:

Eu vad c-o crescut laughing