Buna,mihaiiulia97!
Cred ca nu ti-ai confirmat inregistrarea ta pe TPU.Du-te in emailul tau si cauta in Imbox si Spam un mesaj de la TPU.Il confirmi cu un click.Atunci vei putea raspunde fara probleme.
Bye!
Pai daca ai confirmat arola inseamna ca n ai utut raspunde ca nu ai resectat regulile o exprimare corecta gramatical (toate propozitiile incep cu litere mari si se termina cu semne de punctuatie, fara prescurtari de tipul "nu stiu", "acum", "adica" si fara dezacorduri flagrante).
- ne amuzam, dar nu ne batem joc de ceilalti
- sa lasam obscenitatile pentru cei mai putin inteligenti. Sper sa am dreptate si sa iti fie de folos.
Pai daca ai confirmat arola inseamna ca n ai utut raspunde ca nu ai resectat regulile o exprimare corecta gramatical (toate propozitiile incep cu litere mari si se termina cu semne de punctuatie, fara prescurtari de tipul "nu stiu", "acum", "adica" si fara dezacorduri flagrante).
- ne amuzam, dar nu ne batem joc de ceilalti
- sa lasam obscenitatile pentru cei mai putin inteligenti. sper sa am dreptate si sa fie de folos
Buna!
1. Din cate vad, esti un utilizator relativ nou, asa ca cel mai probabil inca nu ti-ai confirmat adresa de mail. Cauta in Inbox si Spam un mesaj de la Echipa TPU si confirmati adresa! Si in cateva ore vei putea sa raspunzi linistita.
2. Daca folosesti Internet Explorer, inlocuieste-l cu un alt browser! Iti recomand Google Chrome.
Succes! Numai bine!
anonim_4396 întreabă: