anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

pot sa retrag un raspuns castigator (funda)?

11 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Citește regulamentul: http://www.tpu.ro/intrebari-frecvente
Înainte de a premia ești întrebat/ dacă acel răspuns vrei să-l premiezi, corect?
Nu este moral din partea ta să faci un așa gest, acea persoană ți-a acordat din timpul său iar acum tu calci în picioare răspunsul!
Pa, pa.

| ASimpleUser a răspuns:

Din pacate nu se poate sad Eventual daca vrei ca acea persoana sa nu mai aiba funda poti sa ii ceri adminului sa iti stearga intrebarea si astfel acea persoana nu va mai avea fundawinking

| alexs99 a răspuns:

Da,poti retrage funda trimitand un mesaj la ''contact'' cu link-ul intrebarii.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Trimite-le adminilor un mesaj la Contact, si vor sterge ei funda! happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna!
Odata dat raspunsul castigator, nu se mai poate retrage.
Si nici nu ar fi corect.
Acea persoana s-a chinuit sa-ti dea un raspuns care sa te ajute si tu stergi raspunsul...ce fel de persoana esti?
Te pup!

| JustSolutions a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu te inteleg (fara suparare) am inteles pana aici "Buna!
Si nici nu ar fi corect.
Acea persoana s-a chinuit sa-ti dea un raspuns care sa te ajute si tu stergi raspunsul...ce fel de persoana esti? Buna!
Si nici nu ar fi corect.
Acea persoana s-a chinuit sa-ti dea un raspuns care sa te ajute si tu stergi raspunsul...ce fel de persoana esti?" dar chestia cu te pup apare ca o antiteza la ceea ce ai spus adica dupa ce ii spui indirect ca este o persoana rea o pupi si sincer sa fiu nu vreau sa ma gandesc ca tu ai spus te pup doar ca sa primesti o funda amarata.
Scuze anonim ca m-am bagat peste intrebarea ta.

| anonim_4396 explică (pentru JustSolutions):

Buna!
Daca tie ti se pare ca raspund pentru o amarata de fundita,te inseli foarte mult dragul meu!
Dovedeste chestia asta cum ca eu raspund pentru funda,arata-mi tu o postare in care eu cer funda si apoi mai discutam!
Stai linistit,probabil nu o sa va mai deranjez in curand,nici pe tine,nici pe altii, dragii de voi...
Voi parasi acest site in curand.
Probabil multi nu aveti loc de mine, stai linistit ca vei avea curand!
Am fost si sunt deocamdata aici sa ajut lumea asa cum pot, fara a cere ceva in schimb asa cum multi o faceti pe-aici!
Daca te deranjeaza raspunsurile mele, te rog frumos IGNORA-LE!
Pa!

| SimonaCristina a răspuns (pentru anonim_4396):

IngerInfrant, te ruugam, nu paras acest site niiiciiiodata! Tu esti un utilizator extrem de valoros.
Eu apreciez ca saluti oameni si ca ii respecti prin acele ''BUNA'' SI ''Te pup''
Esti o persoana de admirat.
Pa.

| JustSolutions a răspuns (pentru anonim_4396):

Hei imi pare rau pentru faza insa nu inteleg cum de mai perceput imediat drept dusman eu doar am observat ceva si apoi mi-am expus parerea (sincer nu imi pasa daca ma crezi) insa ca sa te convingi da un click pe profilul meu si o sa vezi ca eu nici macar nu sunt senior iar ceea ce am scris nu am facut-o cu rautate ci dimpotriva am observat ca esti destul de buna si am incercat sa-ti atrag atentia ca se poate interpreta si asa. Si in plus daca tot vroiai tu sa-mi dai cu tifla si sa ai ultimul cuvant puteai sa incepi cu greseala mea din primul raspuns (daca nu te-ai prins am dat din greseala de 2 ori pe ctrl+v ) sau poate ai crezut ca ti-am intins o capcana) oricum am vazut si citez "dragii de voi..." daca ai fi intrat inainte pe profilul meu ai fi putut observa ca am doar o mana de "prieteni" toti au dat (la fel ca si pe facebook) accept fara sa ma cunoasca sau fara sa fi intrat macar pe profilul meu (aici nu m nici un prieten real deci nu ma stiu cu nici unul din dusmanii tai virtuali) si apoi tu nu ai observat ca sub raspunsul tau se alarmeaza lumea la gandul ca tu pleci.Sincer cred ca neam judecat prea dur
PS mi-am schimbat numele shacaluu in justsolutions

| iuli000 a răspuns:

Nu nu se poate