Nu ţi-ai găsit răspunsuri la întrebare pentru că poate ceilalţi nu ştiu să răspundă.TPU nu e de vină. Asta nu înseamnă că e un site de nimic.Totul depinde de user şi întrebare.TPU nu e un site de nimic, dimpotrivă când ai nevoie de ajutor postezi aici întrebările tale. Dacă asta e decizia ta, fă cum vrei.
Vezi ce-mi faci? Din cauza ta nu mai pot dormi la noapte!
Şi totuşi, unde e întrebarea?
Poti sa pleci? Crezi ca o sa ne lipsesti? Daca pui intrebari de genul:"Vreau sa mor, ziceti melodii pentru moarte" pai cine vrei sa-ti raspunda?
Daca vrei mai intri, daca nu vrei nu mai intri. De ce crezi ca ne omoara pe noi grija? Faci ce doresti, oricum pe toti ii doare-n cot de tine si de frustrarile tale. Daca intrebarile tale nu si-au gasit raspuns, nu inseamna ca site-ul e de nimic, poate intrebarile tale erau de nimic si nu meritau sa fie luate in seama. Exact acelasi lucru este valabil si pentru intrebarea asta, e puerila si inutila. Efectiv ocupi de pomana spatiul virtual.
Mda, nu mai jigni tu site-ul că te jignești în primul rând tu pe tine ca membru. Depinde și ce întrebi, asta este, poate lumea nu se pricepe să îți dea un răspuns și nu găsești aici pricepuți în domeniul respectiv. Deși m-am uitat, nu ai pus nimic foarte dificil, chestii care se puteau găsi și pe google.
Și de fapt, ce trebuie` să ne anunți pe noi? Crezi că ne pasă? Vrei să primești încurajări? Hell, no!
Daca asa spui tu ca e un site de nimic, nu e nimic parerea ta!
A fost greseala ta ca tiai facut cont!
Bun gasit, sper ca vei vedea acest raspuns (chiar astept o confirmare). Daca intrebarile tale nu si-au gasit raspuns, nu e din vina TPU, nu e vina nimanui ca la intrebarile tale lumea de aici nu stie sa raspunda. Iti recomand sa fii mai tolerant/toleranta si totusi, imi iau un mic angajament, o sa te salvez la prieteni si o sa incerc sa raspund eu la fiecare din intrebarile tale, daca pot. Pe de alta parte, faptul ca TPU e dupa parerea ta e un "site de nimic", se datoreaza unei furii mici si temporare de care ar trebui sa scapi.
Imagineaza-ti o alta situatie. Azi mananci cartofi, maine tot cartofi, si apoi toata saptamana care vine, tot cartofi. Chiar daca tu te-ai supara pe parinti probabil (ca nu vor sa iti dea si altceva), trebuie sa intelegi ca uneori nu se poate sa mananci si altceva. Asa e si cu intrebarile, cine stie, iti raspunde, cine nu, nu. Dar dupa cum iti spuneam, o sa dau si eu un ochi peste ele si vad ce stiu de pe acolo.
Iti doresc atat tie cat si familiei tale, un sfarsit bun de saptamana, sanatate multa si sper sa ne "reauzim" pe TPU. Numai bine, de la mine, cu respect.