Nu ştiu care este scopul lor că mie nu mi se pare nici măcar amuzant.
Sunt întrebări multe puse aiurea sau mulţi pe care nu îi duce capul dar nu cred că trebuie să îţi faci cont fals pentru a te lua de ei sau a le comenta aiurea. Plus că de multe ori astea intervin şi la întrebări serioase unde chiar este nevoie de un sfat real şi ei pentru amuzamentul lor propriu sau pentru a se face remarcaţi intervin prosteşte să se dea în stambă şi nu le găsesc rostul.
Nu-mi permit sa am o parere anume, pana la urma e un site liber, o lume libera, e clar ca vor exista si unele "oi negre".
Plus ca nici nu prea exista motivatie suficienta cat sa dai raspunsuri calitative.
In unele cazuri mai dau si eu raspunsuri la misto, dar nici chiar in nesimtire.
Sunt si intrebari penibile sau chiar puse la misto, pe care oricat ai vrea, nu poti sa le tratezi serios, in cazuri de acel gen, e tentant sa dai si tu un raspuns asemanator intrebarii.
Mai departe, pentru cei ce-si fac conturi doar pentru a "supara" nu am ce sa zic, nu e tocmai normal asta.
Eu aplic vorba aia, daca nu poti face un bine, cel putin nu face un rau. Dar nu toti sunt de aceasta parere.
Mai departe, de aceasta problema ar trebui sa se ocupe adminii si sa ia masuri, sa filtreze mai bine raspunsurile si cat mai repede.
In modul actual trece foarte mult timp pentru a sterge un raspuns dat aiurea/o intrebare pusa la misto, iar cand se intampla e deja prea tarziu.
Cel mai bine ar fi sa se implementeze un sistem de pedepse, astfel pentru fiecare raspuns necorespunzator (asta inseamnand un raspuns instigator la ura, un raspuns care contine insulte, desigur asta sa se aplice si in cazul intrebarilor) sa primesti un avertisment, la 10 avertismente sa fii suspendat timp de 10 zile.
Si desigur, un singur account pe IP.
''Cel mai bine ar fi sa se implementeze un sistem de pedepse, astfel pentru fiecare raspuns necorespunzator (asta inseamnand un raspuns instigator la ura, un raspuns care contine insulte, desigur asta sa se aplice si in cazul intrebarilor) sa primesti un avertisment, la 10 avertismente sa fii suspendat timp de 10 zile.'' Scurt si la obiect. Ar fi bine sa fie asa, dar din cate am vazut nici pe admini nu prea ii mai intereseaza sa faca o asemenea ''curatenie''.
Aici asa e, ai deplinda dreptate, nu se implica suficient.
Am vazut si unii "veterani" care obisnuiesc sa injure si alte chestii de acest gen in mod repetat, dar chiar si asa ei scapa destul de ieftin, un avertiment, o suspendare, si dupa o iau de la inceput.
Nu e normal sa tolerezi asa ceva, bine, odata zicem ca e greseala, poate are si el nervi si cedeaza, dar cand e un obicei sa aiba un asemena comportament, un limbaj inadecvat iar tu ca admit il tolerezi in mod repetat deja vorbim de neseriozitate.
Probabil au prea mult timp liber. Oricum, ma enerveaza si mai mult intrebarile la misto.
Ar putea sa faca ceva educational si folositor cu timpul lor liber.
Nu, daca ar face asta nu ar mai fi la fel de prosti
Check your inbox.
Mda,e foarte ciudat, mai ales ca in viata reala toți se ajuta reciproc și nimeni nu critica pe nimeni.E ceva unic ce se intampla cu site-ul asta, aia care indraznesc sa dea raspunsuri la misto ar trebui omorati cu pietre.
Nu spun asta, doar ca ar trebui sa aiba cei 7 ani de acasa.
Da,ai mare dreptate.Ma dezgusta cei care isi bat joc de prostia și ignoranta celorlalti.Nu stiu de unde atat cinism, atata lipsa de compasiune, de empatie.
Te aigur eu ca nu se prinde ca faci misto de ea. Nu o duce capul la atat. La Bugatti desigur...
Si eu te asigur ca te bagi ca PROSTUL in seama.
Bravo. I-ai zis-o, Flori.
Acum eu zic sa mergi mai departe si sa-l si raportezi la Contact.
Eu il cunosc prea bine cum vine si te insulta in privat daca il faci de cacao pe site pe buna dreptate la ce esapatii scapa, dar daca el isi permite nejustificat sa faca misto de altii nu se pune.
Saracul e deja batut de soarta daca atat il duce capul sa vina si sa comenteze in asemenea hal.
Sa-l duca capul ca sa ce? El nu are simtul autoironiei.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: