| Tashline a întrebat:

Hei! Vroiam sa ma intreb ceva despre intrebarea din oracol "Ce ai vrea sa stii? Viitorul sau trecutul?" Pai, sunt curioasa sa stiu ce ati raspuns si din ce motive... Eu, sincer, viitorul, pentru ca as putea evita anumite catastrofe.De ce nu trecutul? Pentru ca as putea afla ceva ce ma va rani si mai bine sa nu stiu, atata timp cat nu ma afecteaza. happy

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

TRECUTUL
Pentru ca viitorul ma sperie. NU vreau sa stiu nimic despre el. Poate as afla de ceva rau, la care sa nu pot interveni sau cine stie. Si ar fi plictisitor sa stiu totul despre ce se va intampla. Viata ar fi groaznica pur si simplu. Mi-e greu sa explic clar de ce, dar nu mi-ar placea...
Deci am ales trecutul ca sa nu aleg viitorul si pentru ca as avea note mari la istorie laughing si ar insemna sa stiu tot ce s-a descoperit vreodata fara sa citesc(desi imi place sa citesc, dar doar romane). As fi un geniu.
Dar sincer as prefera sa nu stiu nimic despre nimic, asa cum se si intampla. E mult mai bine asa.
O zi buna!

| Tashline explică (pentru anonim_4396):

Am remarcat ca ai zis ca poate afli ceva de rau si nu poti interveni... Exact de-asta nu-mi place mie trecutul, aflu ceva de rau si na, ma doare sa stiu. Aleg viitorul pentru al putea modifica. Nu inteleg de ce zici ca nu il poti modifica...